C
Cumasiz
Kayıtlı Üye
Haaaa... Anladım, deniyorum hemen.tamam oradan istediği şeyleri aklında tutup, dediğim yere gidip o şeyi üretebileceksiniz.
Haaaa... Anladım, deniyorum hemen.tamam oradan istediği şeyleri aklında tutup, dediğim yere gidip o şeyi üretebileceksiniz.
Rica ederim iyi oyunlarHocam çok teşekkür ederim.
Youtube'a Treasure of Nadia catch snake yazıp aratın, nasıl geçileceğini gösteriyor.Yılanı yakalama görevini gecemiyorum discordada mesaj gönderemiyorum yardımcı olabilecek varmı
Tesekkur ederimYoutube'a Treasure of Nadia catch snake yazıp aratın, nasıl geçileceğini gösteriyor.
Rica ederim iyi oyunlarTesekkur ederim
Haritanın belli noktalarında Vazolar oluyor. Onları kırıp elde edebilirsiniz.Temel kap envanterimde kalmadı ihtiyacim var nereden buabilirim
Genel de sqaltman da oluyorTemel kap envanterimde kalmadı ihtiyacim var nereden buabilirim
Barda işçilik parşömeni var diyor, ne kadar arıyorum bulamadım. İkinci katta fareler var ,onları da geçemiyorum malesefAlbertin bilmecesinin şifresi ne? Çözemedim
diğer indirme alternatifleride ayn hepsi 9gb sıkıştırılmış versiyonu yok mu?Başka alternatif indirme bağlantıları dene. ayrıca Kayıt dosyası için discord sunucumuza katılıp #kayıt-dosyalarınız kanalında Treasure of Nadia kayıt dosyaları mevcut.
maalesef, indirmeniz iptal oluyorsa Internet Downloader Managerı deneyindiğer indirme alternatifleride ayn hepsi 9gb sıkıştırılmış versiyonu yok mu?