Tılsım hilesi yapıp satmanız lazım.sadece para hilesi yapmak istiyorum hilede para yazmıyor yardım edermisiniz...
Tılsım hilesi yapıp satmanız lazım.sadece para hilesi yapmak istiyorum hilede para yazmıyor yardım edermisiniz...
Youtube'da oynanış videoları var onlara bakabilirsiniz.oyunu ingilizce olarak oynadım ve % 98 de kaldım sayfalar 58/60 extralar 59/60 ...ve diana ile claire sofianın malikanesinin altında bir yerde dolanıp duruyor.buraları geçemedim.sonuç olarak nasıl %100 yapabilirim.şimdiden teşekkür ederim
Normal hikayeyi bitirmişsiniz geriye kalan kısımlar için oyundaki tüm sandıkları açmanız tüm sex aramalarını tamamlamanız gerekiyor.Bi konuda yardım lağzım ben oyunun hikayesini bitirdim %80 ni tamamladım fakat şuan ne yapmam lağzım her yege gittim fakat ne yapacagımı bilmiyorum yardımcı olirmusunuz.
nihayet %100 oldu.yardımlarınız için teşekkür ederimteşekkür ederim.çok araştırdım ama tekrar deneyeceğim
Windows: %localappdata% \ UserDataKayıt dosyama nerden ulaşabilirim acaba
Evet, oyun herkese açık.Oyun herkese açık mı?
Knka ben bulmadamim mesalleleri nerlerde bu meşaleOyun şuan türkcemj knk
Youtube'da "Treasure of Nadia Torches Location" yazarak tüm meşale yakma yerlerini bulabilirsiniz.Bu méşaleleri yak diyor 6 7inci meşaleller nerede
Takıldığınız noktalarda discord sunucumuzdan veya youtube'da oynanış videolarından yardım alabilirsiniz.29 kadar geldim gecemdim sildim
Telefonunuzdan Google Chrome uygulamasını kaldırıp veya devre dışı bırakıp cihazı yeniden başlatıp tekrar deneyiniz.Merhaba arkadaslar 4-5 dakika oynadiktan sonra oyundan atiyor ve bu surekli tekrar ediyor varmi bir cozumu?