Başka alternatif indirme bağlantıları dene. ayrıca Kayıt dosyası için discord sunucumuza katılıp #kayıt-dosyalarınız kanalında Treasure of Nadia kayıt dosyaları mevcut.indirme boyu çok büyük daha 2 gb inmeden iptal oluyor nasıl indirebilirim yardımcı olur musunuz?
Oyunun sonlarında geliyor o haritada gösteriyor gideceğin yereBize ne yapmamız gerektigini söyleyen şey yok artık ne yapicagimizi nasıl anliycagiz
Kumsalı gösteriyor sonra Jessica ile konuşuyorsun iş bitiyor tekrar kumsala gönderiyor seni ondan sonra sini diyorumOyunun sonlarında geliyor o haritada gösteriyor gideceğin yere
Orası ana hikayenin sonu.Kumsalı gösteriyor sonra Jessica ile konuşuyorsun iş bitiyor tekrar kumsala gönderiyor seni ondan sonra sini diyorum
Kamasutra sayfaları vb. kısacası oyunu %100'leyecek yan işler getirildi.Son sürümden bi farki yokki
Evet de yani şimdi boş boş dolascagizmi oyunda aksiyon yokmu dahaOrası ana hikayenin sonu.
hile yaptığınız için tılsımlar buga girmiş. İndirme bağlantılarının olduğu bölümdeki üst taraftaki hilenin olduğu yeri okuyup kendinize taş tılsım verebilirsiniz. Ya da en yakın yerden kayıt dosyası bulmanız gerekiyor.Agalar bi el atın. Öyle bi yerde kaldımki ne envanterde taş tılsım var nede oyunun da. Ne yapmam gerekir? Bu durumu yaşıyan varsa bi yardımcı olsun.
teşekkütlerhile yaptığınız için tılsımlar buga girmiş. İndirme bağlantılarının olduğu bölümdeki üst taraftaki hilenin olduğu yeri okuyup kendinize taş tılsım verebilirsiniz. Ya da en yakın yerden kayıt dosyası bulmanız gerekiyor.
Haritadan Estero Parka gidip mağaraya gireceksin, girdikten sonra soldan gidip ortada duran bir düzenekte perşömende istenile şeyi yapacaksın.Parşömende yazan ürünlere sahibim fakat üretemiyorum... Parşömendeki ürünü nasıl üretebilirim? Tıklıyorum parşömene haritaya atıyor yine........
Orada değilim, masaj salonunun arkasında bir parşömen var ve gümüş tılsımı üretmem gerekiyor. Parşömende yazan bütün materyallere sahibim fakat yine de üretmiyorum... Not: Androidim Not2: Hile yapmadım.Haritadan Estero Parka gidip mağaraya gireceksin, girdikten sonra soldan gidip ortada duran bir düzenekte perşömende istenile şeyi yapacaksın.
tamam oradan istediği şeyleri aklında tutup, dediğim yere gidip o şeyi üretebileceksiniz.Orada değilim, masaj salonunun arkasında bir parşömen var ve gümüş tılsımı üretmem gerekiyor. Parşömende yazan bütün materyallere sahibim fakat yine de üretmiyorum... Not: Androidim Not2: Hile yapmadım.