S
Silinen üye 28892
Genellikle 1 - 1,5 ay sürüyor.Betadaki oyunlar nezaman çıkacak betadan
Genellikle 1 - 1,5 ay sürüyor.Betadaki oyunlar nezaman çıkacak betadan
Save dosyanız normalde silinmez ama yedek almak en iyisidir.Oyunun önceki sürümü var bende indirip kursam bunu kaldığım yerden nasıl devam edicem
İlk önce kayıt dosyanızı saveeditonline sitesine yüklüyorsunuz, daha sonra items.json dosyasını indirip yüklemeniz gerekiyor. Ardından en aşağı taraflara indiğiniz zaman itemlerin Türkçe isimleri yazıcaktır. Yanındaki yeşil sayıya basıp istediğiniz miktarı giriniz. (oyunun bozulmaması için fazla girmeyiniz) Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra en altta download butonundan hile yaptığınz save dosyasını indirip oyunun kayıt dizinine atmanız gerekiyor.hileyi yapan var mım siteye yükledim ama hiç bişe anlmadım
Idaho'nun notunun şifresi : 684Bana idahonun şifreli notu diye bisey verdi bazı yerlere gitmem lazım
gidiyorum ama hic bir etkilesim yok nasıl yapıcam yardım lazım
O ünlem işareti, oyunun sonunu istediğiniz gibi göstermesine yarıyor. Final sürümde, ana hikaye ile ilgili bir şey yok yalnızca seks aramaları kamasutra sayfaları vsvs.Final yazıyor, indirme yaptım tekrar eski dosyadan devam ediyorum (%73) ama yine sahildeki ünlem işaretinde kalıyor ve oyun devam etmiyor ne yapmalıyım?
admin siteye girince hiç bişe yazmıyorki nasıl olucağı para pul bişe yazmıyor ?Oyun konusunda yazıyor. İlk sayfaya gidip bakabilirsiniz.
Küçük ip 1: Kütüphanenin altında2 küçük ip var 3. nerde bulabilirm
teşekkürlerKüçük ip 1: Kütüphanenin altında
Küçük ip 2: Sofia'nın malikesinde
Küçük ip 3: Kano ile karşıya geçince dümdüz git oradaki lahit odasında
Rica ederim iyi oyunlarteşekkürler
Oyun konusunun ilk sayfasında, indirme bağlantılarının üstünde ki bölümde hileyle ilgili ayrıntılı bilgi bulunuyor.Hileyi nasıl yapıyoz
Oyun içerisinde istediğiniz bölümü oynayabileceğiniz bir seçenek bulunuyor.save dosyasını bulamadım