R
Rizaesen4
Kayıtlı Üye
Nasıl geliyoruz hocam link verebilir misinDİscord gel atayım.
Nasıl geliyoruz hocam link verebilir misinDİscord gel atayım.
İndirdim discordu kanala da katıldım yardımcı olur musunDİscord gel atayım.
Old Sypreus#3604 bu kullanıcıyı arkadaş olarak ekle.İndirdim discordu kanala da katıldım yardımcı olur musun
Rehberi var mıHarika
İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz.Google drive' sürekli kota aşımı diyo. Bunu nasıl çözebiliriz ?
Oyunun içerisinde Rehber bulunuyor zaten. Envanterinizde ki, kristale tıklarsanız ipucu verecektir. Ama oyunun belli yerlerinde, bulmacalar falan oluyor. İsterseniz Discord sunucumuza girip, takıldığınız yerlerde destek alabilirsiniz. İsterseniz de, Youtube'da yabancı kaynakların videoları bulunuyor, takıldığınız yerlerde oraya bakabilirsiniz.Rehberi var mı
Tamamen final yaptığında güncellenir.Güncelleme gelecekmi buna
Evet, şuan Treasure of Nadia'nın Türkçe sürümün olduğu konuya cevap yazmaktasınız. Lakin bu oyuna erişmek için, Treasure of Nadia Beta üyeliği ya da Destekçi Plus üyesi olmanız lazım.merhaba tr yaması varmı beta uyelıgım yok malesef dc de kayıtlıyım
İlk açılışta uzun sürüyor. Biraz Beklemeniz gerekiyor. Bilgisayarınızın hızına göre, açılacaktır.Oyun Dosyası okunuyor da kalıyo nasıl açabilirim
Oyunun açıklama kısmında yazdığı gibi betadan çıkmayacaktır. Sadece Treasure of Nadia Beta ve Destekçi Plus üyeliği olanlar Türkçesine erişebilir.oyun ne zaman betadan çıkar
Kızlarla konuşunca ilerliyolar, 3 tane buton var 2 kızıda onların üstüne getirmelisiniz.arkadaslar bu derin ormanda kızlarla konusmalı ve etkilemelisin diyor ama sınuca varamıyroum var mı yadımcı olucak birisi
Rica ederim, iyi oyunlarteşekkür edermmmm