Bilgi için teşekkürlerChonny yeni gelen güncellemeler, oyunun hikayesi final yaptığı için bir kaç sahne haricinde pek bir etki yaratmıyor. Oyun %100'e yani tamamen finale ulaştığında çevrilecektir.
Finalden sonra çeviri olması süper olur. Uzun zamandır indirip devam etmedim bile finali bekledimChonny yeni gelen güncellemeler, oyunun hikayesi final yaptığı için bir kaç sahne haricinde pek bir etki yaratmıyor. Oyun %100'e yani tamamen finale ulaştığında çevrilecektir.
Sayfanın en başında, görsellerin üstünde indirme linkleri mevcut.İndirme linki nerede
Nasıl gözükmüyor doğru yere baktığına emin misin?Bende gözükmüyor?
Kaliteli oyunlarda futa olmaz kardeşim. Futalı oyun arıyorsan forumda bir çok oyun var.Şu koskoca oyunda futa yok mu cidden
Bu konudaki linklerden indirdiysen, İngilizce olması imkansız. Bu oyunun İngilizce konusundan indirmiş olabilirsin.Oyunu yükledim sonra Türkçe paketini satın aldım ama halen ingilizce.nasil düzelecek ilk defa satın alma işlemi yaptım da yardımcı olur musunuz
Hangi link buraya yazabilir misin acabaBu konudaki linklerden indirdiysen, İngilizce olması imkansız. Bu oyunun İngilizce konusundan indirmiş olabilirsin.
Hangi link buraya yazabilir misin acaba
Yapımcının yayınladığı güncel sürüm 97102v yani, %97.% kaç şimdi
Teşekkür ederimYapımcının yayınladığı güncel sürüm 97102v yani, %97.
Dİscord gel atayım.Oyunu 4 saat oynadıktan sonda kaydetmeyi unuttum malesef ki. Kayıt dosyası yok mu yüzde 50 lerde falandim