Sypreus
Ꮇαԃαℓყɳ
Güncelleme Abonesi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Adult Oyun Çeviri ailesine hayırlı olsun herkesin istediği Türkçe oyunlardan biri erişime açıldı beğeneceğinizi düşünüyorum iyi oyunlar
Evet var, oyun içinde zaten size nereden yardım alacağınız gösteriliyor.lust epidemic biraz zorlamıştı oyunun içinde rehber var mı yada yardımcı herhangi bir şey
Bence gerekli, hikayeyi daha iyi anlamanız için ilk önce Lust Epidemic oynamanızı tavsiye ederim. Çünkü Lust Epidemic'deki bazı karakterleri ve olayları içeriyor ayrıca bu serinin yapımındaki ana nedeni anlayabilirsiniz.Lust epidemic oynamaya gerek varmı anlamak için
Discord'da bütün sürümler için kayıt dosyası mevcut. Katılmak için forumun ana ekranına gelip en aşağıya inin orada Discord bağlantısı bulunuyor.Tüm kayıtlarım silinmiş %75 deydim kayıt dosyası bulunuyor mu ?
Var ama önermiyorum çünkü ileride hikayede ilerlemeni engelliyor ve parayı hiç kafana takmıyorsun.Para hilesi varmı
Ne gibi kardeş yani neden engel teşkil ediyor bende yeni indirecem de o yüzden sordumVar ama önermiyorum çünkü ileride hikayede ilerlemeni engelliyor ve parayı hiç kafana takmıyorsun.
Hikaye de tılsım bulmanı istiyor o tılsım envanterinde yoksa kazıp bulacaksın ama para hilesi zaten çok paran olduğu için tılsım bulmanı engelliyor ve hikayede takılıyorsun. Çözümü var mı diye sorarsan var ama siz yapamazsınız Discord'dan bana kayıt dosyası atıp düzeltmem lazım.Ne gibi kardeş yani neden engel teşkil ediyor bende yeni indirecem de o yüzden sordum
Android'de de oynanıyor yazılımcılarımız oyun üzerinde çok çalıştı ve sorunsuz APK çıkarttı.Abi adamsınız ya bende bu oyun sadece PC de oynanıyor diye içimde ukte kalmıştı elinize sağlık
Parasız peki sıkıntı yaşar mıyım kardeşimHikaye de tılsım bulmanı istiyor o tılsım envanterinde yoksa kazıp bulacaksın ama para hilesi zaten çok paran olduğu için tılsım bulmanı engelliyor ve hikayede takılıyorsun. Çözümü var mı diye sorarsan var ama siz yapamazsınız Discord'dan bana kayıt dosyası atıp düzeltmem lazım.
Eyvallah reisAndroid'de de oynanıyor yazılımcılarımız oyun üzerinde çok çalıştı ve sorunsuz APK çıkarttı.
Yok parasız normal oynarsın zaten para sonradan sıkıntı olmuyor her şekilde kazanıyorsun.Parasız peki sıkıntı yaşar mıyım kardeşim