Kısaca 10 GB alan mı lazım bana kurulum içingezginsci1994 APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.
Eğer hala kurmuyorsa büyük ihtimalle APK'yı birden fazla kez kurmayı denediğinizdendir. Telefonu yeniden başlatıp tekrar deneyin.
Evet o civarda oluyor.Kısaca 10 GB alan mı lazım bana kurulum için
3 güncelleme aldı bro vehala gelmedi cevap da yazmadılar sormuştuk amaTreasure of Nadia v.95092 sürümü de geldi 2 güncellemede aldı ne zaman güncel sürüm gelir
En azından ing olarak atsalar güzel olur3
3 güncelleme aldı bro vehala gelmedi cevap da yazmadılar sormuştuk am
Maalesef herhangi bir bilgi yok. Ama mutlaka gelecektir, takipte kalınız.Ne zaman güncelleme gelecek lütfen beklemekten sıkıldık artık bari bir bilgi verin 3 güncelleme geldi hala güncelleme gelmedi buraya
Herhangi bir bilgi yok maalesef.Yeni oyun ne zaman çıkıyor
Sitemizde mevcutEn azından ing olarak atsalar güzel olur
RPGM Oyunlar İçin Kayıt Dosyası Lokasyonu:Bundan 5 ay once oyunu sildim. Ama silmeden önce rpm uzantılı save dosyasını bi yere sakladım. Şu an tekrar indirdim %70 lerde falandim o save dosyasini oyun dosyalari arasında save klasorune koyuyorum fakat oyun bunu algılamıyor bunun sebebi nedir yardımcı olur musunuz
Oyunun ana hikayesi final yaptığı için ve sonradan gelen güncellemeler, oyunun gidişatına bir etki yaratmadığı için yani ekstra sahne haricinde bir güncelleme gelmediği için yayınlanmıyor olabilir. Oyun tamamen final yapınca, Türkçe çevirisi yayınlanacaktır, iyi oyunlar.2 aydır güncelleme gelmiyor oyuna tüm gelen güncellemelerden sonramı yayınlayacaksınız tümünü bi açıklama yapsanız çok iyi olacak şimdiden teşekkür ederiz ilgilendiğiniz için kolay gelsin