K
kapkortas
Kayıtlı Üye
sayfa 1 de olacakBende gözükmüyor?
sayfa 1 de olacakBende gözükmüyor?
Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.kullanıcı adımı ve şifremi doğru giriyorum ama kullanıcı adı veya şifre hatalı diyor
hem kullanıcı adımda hem şifremde ö, ş, ç, ğ, ü harfleri yokOyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.
Oyun şu an sitemizde %92 olarak bulunuyor.%60 ın devamı varsa satın alırım
%60 save dosyası var mıOyun şu an sitemizde %92 olarak bulunuyor.
Discord sunucumuzda ki #Kayıt-dosyalarınız kanalında Treasure of Nadia kayıt dosyaları bulunuyor. Discord Sunucumuza Katılmak İçin Tıklayın.%60 save dosyası var mı
Haritanın belli noktalarında vazoya benzeyen bir cisim var. Onları kırarak kap elde edebilirsiniz.Bomba yapmam gerekiyor deniz fenerinin orayı açmak için ama kap bulamıyorum daha napıcam yardımcı olabilecek var mı ?
Pricia veriyordu o losyonu sanırsam envanterinizde olması lazım ondan.
3 taş tılsım + 1 gümüş cevherini adak yerinde birleştirerek yapabilirsin ya da kazıp bulacaksın.Prics gümüş tılsım nası geri yapabilirim
Levye ile açılıyor iyi oyunlar.Mezarlığın altındaki kutuyu açamıyorum, nasıl açılacak acaba?
Aynı kutudan sanırım 2-3 tane estoparkta da var bulamadım bir türlü