Sypreus
Ꮇαԃαℓყɳ
Güncelleme Abonesi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Oyun tüm içeriği tüketirsen %92 de bitiyor.oyun en son %75te bitiyodu
güncellenmiş hali mi bu?
Oyun tüm içeriği tüketirsen %92 de bitiyor.oyun en son %75te bitiyodu
güncellenmiş hali mi bu?
Clare ile olduğun bölüm mü, önünde birkaç taş var falan?%25 lerdeyim mağradaki şifreyi çözemedim yardımcı olur musunuz
Oyunun ana hikayesi bitmiş durumda, yapımcı sadece ekstra içerik (seks sahnesi vb.) için birkaç güncelleme daha getirecek.oyun ne zaman bitecek acaba paket alıcam ama bitmesini bekliyorum
bi anca final yapsada oynasak ya geçen sene lust epidemic i bitirdiğimden beri final vermesini bekliyorum. rpgm olması beni çok cezbediyor ve ekstra olarak ses olması vs. gerçekten çok hoşuma gidiyor umarım en kısa zamanda biterOyunun ana hikayesi bitmiş durumda, yapımcı sadece ekstra içerik (seks sahnesi vb.) için birkaç güncelleme daha getirecek.
Aynen öyle bundan iyisi yok piyasadabi anca final yapsada oynasak ya geçen sene lust epidemic i bitirdiğimden beri final vermesini bekliyorum. rpgm olması beni çok cezbediyor ve ekstra olarak ses olması vs. gerçekten çok hoşuma gidiyor umarım en kısa zamanda biter
Discord adresine davet atar mısınız
Her 2 güncelleme de 1 kez yayınlandığı için %95-96 sürümü çıkınca buraya eklenir yani daha gelmesine var93083 güncellemesi ne zaman gelir
Hayır, çıkmayacak sadece erişimi olanlar indirebilecek.betadan cikicak mi