EMRAH75
Kayıtlı Üye
Başlıyacak mis sitede var videosu oyununEvet 3. ve son oyunu bu seri bitince yenisine başlar mı bilemiyorum. Her şeyi zaman gösterecek.
Başlıyacak mis sitede var videosu oyununEvet 3. ve son oyunu bu seri bitince yenisine başlar mı bilemiyorum. Her şeyi zaman gösterecek.
neden çıkmayacak betadan?knk betadan çıkmayacak
Hım anladım tm inşallah 3.oyundan sonra başka bir senaryo lu oyun gelirEMRAH75 Dostum ben The Genesis Order'dan bahsetmiyorum, The Genesis Order'dan sonraki oyunlardan bahsediyorum. Serinin 1. Oyunu Lust Epidemic, 2. Oyunu Treasure Of Nadia, 3. ve son oyun ise The Genesis Order olacak ve bu seri bitecek yani The Genesis Order da bitince yeni seri gelmeye bilir bunu anlatmak istiyorum tabi bu yapımcıya bağlı umarım oyun yapmaya devam eder. (Biraz kafa karıştırıcı olabilir)
İnşallah gelir, piyasadaki en kaliteli yapımcı der susarımHım anladım tm inşallah 3.oyundan sonra başka bir senaryo lu oyun gelir
knk cogu yer yapmadi ve suan ucretli kullanicilar var kolay kolay cikmaz betadanneden çıkmayacak betadan?
Mackenzie e yazkullanıcı adı ve şifreyi girdikten sonra, kimlik doğrulama başlatıldı diyip kapanıyor. çözümü nedir ?
Telefondan Chrome uygulamasını sil sonra Play Store'a gir arama yerine Android System Webview yaz karşına çıkar zaten onun oto güncellemesini kapat yani ilk sürümü olsun güncel olmasın böyle girip dene. Dediğim yöntem olmazsa Android System Webview'i son sürüme güncelle tekrar dene büyük ihtimalle çözülecektir.Videolar açılmıyor sadece siyah ekran gösteriyor yardımcı olurmusunuz
Rica ederim, iyi oyunlar.Eski webwiew sürümü işe yaradı teşekkür ederim
92Oyun yüzde kaçta şuan
Belgelerim'i açıp yukarı tarayıcı ekranına %appdata% yazarak \AppData\Local\User Data içine girip Defaultfile1.rpgsave Bu dosya senin save dosyan farklı bir yere kopyalarak daha sonra ekleyebilirsin , Ekleme yaparken Eğer oyunu ilk defa açıyorsanız Oyunu başlatıp en uygun yerde oyunu kaydetip oyundan çıkın. Sonra yedek aldığınız save dosyasını yukarıdaki yere kopyalayarak , Oyunu yeniden çalıştırıp devam et seçeneği ile kaldığınız yerden devam edin.oyunu silip yeni sürümüni mü indireceğiz (save dosyalarımız gitmez demi)
Seçenekler de var ordan yapicaksinMerhaba hocam. Ben bu oyunun ingilizce apksini oynuyorum. Ama oyun save olmuyor. Neden acaba yardımcı olursanız çok sevinirim