Sypreus
Ꮇαԃαℓყɳ
Güncelleme Abonesi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Geç oldu ama şifre 684 .Deniz Fenerin de Sandık Var Onun Şifresi Ne Bilen Varmı
Geç oldu ama şifre 684 .Deniz Fenerin de Sandık Var Onun Şifresi Ne Bilen Varmı
Oyunda video yükleme, kasma, siyah ekran sorunu yaşayan arkadaşlar telefonlarında Google Chrome kurulu ise kaldırsınlar veya devre dışı bıraksınlar.Sahneleri açamıyorum nedenini bilen varmi siyah ekran geliyor
Eğer Discord sunucumuzda rol istiyorsanız ödeme bildirimi yapınız forum için gerek yok.Kredi yükleme yaptım.Bu oyuna erişimde aldım. Bu oyun için ödeme bildirimi yapacakmiyim.Sistem otomatik tanımlayacak mi?
Chrome kaldirilmiyor başka bir yöntemi varmiOyunda video yükleme, kasma, siyah ekran sorunu yaşayan arkadaşlar telefonlarında Google Chrome kurulu ise kaldırsınlar veya devre dışı bıraksınlar.
Daha sonra geliştirici seçeneklerinden WebView uygulamasını kontrol edin. Eğer WebView seçili ise sorun yoktur. Google Play'den WebView uygulasının güncellemesi var mı kontrol edin eğer varsa son sürüme güncelleyin. Bu işlemlerden sonra oyuna girebilirsiniz.
Bilmeyenler için Geliştirici Seçeneklerini açma:
Ayarlar uygulamasına giriş yapın.
Açılan menüden Cihaz Hakkında sekmesini bulun.
Ardından Yapım Numarası ya da Derleme Numarası bilgisini bulun.
Bu kutucuğun üzerine birkaç kez hızlıca tıklayın.
İşlem başarılı olduğunda Siz de Artık Bir Geliştiricisiniz! yazacaktır.
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan yardım alabilirsiniz.Chrome kaldirilmiyor başka bir yöntemi varmi
Betadan çıkmayacak diye biliyorum.betadan ne zaman çıkar yada çıkıcak mı?
knk betadan çıkmayacakbetadan ne zaman çıkar yada çıkıcak mı?
%92'de ana hikaye bitiyor %8'lik kısım ise ekstra içerik olacak (seks sahnesi vb.).ne zaman bitecek acaba kaç güncelleme kaldı ?
peki şuan yüzde kaç ?%92'de ana hikaye bitiyor %8'lik kısım ise ekstra içerik olacak (seks sahnesi vb.).
%92peki şuan yüzde kaç ?
Evet 3. ve son oyunu bu seri bitince yenisine başlar mı bilemiyorum. Her şeyi zaman gösterecek.Serinin 3. Oyunu geliyor Muş arkadaşlar oda muhteşem sitesinde tanıtımı var