CumaLee
Kayıtlı Üye
Ekrana 2 parmağınızla basılı tutunuz.Ben mi yanlışı yükledim bilmiyorum ama envanteri açmak için fare lazım diyor
Ekrana 2 parmağınızla basılı tutunuz.Ben mi yanlışı yükledim bilmiyorum ama envanteri açmak için fare lazım diyor
Çok teşekkür ederim işe yaradıÖncelikle Kütüphaneye girip sağdaki ışığı açacaksınız
Ekli dosyayı görüntüle 7685
Daha sonra dışarı çıkıp sağ üst köşede işaretli yere tıklayacaksınız sandığı açmayacaksınız içeri taşıyorsunuz
Ekli dosyayı görüntüle 7686
NOT: Spoiler varsa yorumum kaldırılabilir.
Evet, herkese açılmayacaktır.BU OYUN HER ZAMAN BETADAMI DURUYOR
Discord gel sen ben attım %78 kayıt dosyasıOlum birisi de bi şey dememiş onca zaman. Oyunu sildim %77 lerde kayıt dosyası atabilecek olan var mı nasıl hallederim? Admin yardımcı olabilir misin?
Bir kez alırsanız final sürümüne kadar erişim sağlayabilirsiniz.Türkçe erişim paketini bir kez almamız yeterli mi ? Yoksa aylık ücret şeklinde mi ?
Tamamdır teşekkür ederim.Bir kez alırsanız final sürümüne kadar erişim sağlayabilirsiniz.
Rica ederim.Tamamdır teşekkür ederim.
Kanka telefon sıfırlandı her şey gitti discord linki atsanıza bana geliyimDiscord gel sen ben attım %78 kayıt dosyası
Kanka telefon sıfırlandı her şey gitti discord linki atsanıza bana geliyim
İki parmakla ekrana dokunTelefonda envanteri nasil acacam bilen varmi
Bu olmuyor yine atabilcen mi ya?Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.discord.gg
Bu olmuyor yine atabilcen mi ya?