Treasure of Nadia Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Rpgm Android Türkçe Treasure of Nadia Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
10112
Steve Rogers

Steve Rogers

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Sypreus

Sypreus

Ꮇαԃαℓყɳ
Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
8$
Kayıt dosyamıza hile yaptırmak ne gibi avantajlar sağlıyor ?
Para hilesi yapmak başlarda iyi değildir çünkü bazı görevler için tılsım bulman gerekiyor ve oyunda para hilesi olduğu için karşına tılsım çıkmayınca oyunda tıkanıyorsun o yüzden oyunu bitirince yapmak daha iyi ayrıca Discord Sunucusuna gelirsen oyunun bitmiş hileli kayıt dosyasını görebilirsin ben Nadia için özel kanala atmıştım.

U

ufkundan

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bir kere aldığım taktirde gelen güncellemeleri alabilecek miyim? Yoksa her güncellemede üyelik mi yenilemeliyim?

A

asiii

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Kütüphane girişindeki iki adet kırmızı ışık var sağdaki yeşil yap dışarı çık sağ üst köşede sandık var onu alman gerekki
Olmuyor aynen oyle yapiyorum ama hyr sandık acilmiyor zulayı bulamuyorum neden acaba yardımcı olursanız çok sevinirim

EistBjorn

EistBjorn

Kayıtlı Üye
Kredi
1$
Olmuyor aynen oyle yapiyorum ama hyr sandık acilmiyor zulayı bulamuyorum neden acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
bende de aynısı olmuştu. Kütüphanedeki masanın üzerinde anahtar vardı diye hatırlıyorum

progamer258

progamer258

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Öncelikle Kütüphaneye girip sağdaki ışığı açacaksınız

Ekran Alıntısı.PNG

Daha sonra dışarı çıkıp sağ üst köşede işaretli yere tıklayacaksınız sandığı açmayacaksınız içeri taşıyorsunuz

Ekran Alıntısı2.PNG

NOT: Spoiler varsa yorumum kaldırılabilir.

Moderatörün son düzenlenenleri:
V

Viskozite

A.F.H. Özel çeviri erişimcisi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Ben bu oyunu ve betadaki diğer oyunu önceden satın almıştım ve ödeme bildiriminde yaptım ama oyunu yükleyemiyorum neden

Sypreus

Sypreus

Ꮇαԃαℓყɳ
Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
8$
Ben bu oyunu ve betadaki diğer oyunu önceden satın almıştım ve ödeme bildiriminde yaptım ama oyunu yükleyemiyorum neden
Ödeme bildirimini daha yeni yaptıysan yetkililerin onaylamasını beklemelisin.

V

Viskozite

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Ödeme bildirimini daha yeni yaptıysan yetkililerin onaylamasını beklemelisin.
Ödeme bildirimi atalı baya oldu ben bakmamıştım onaylandı mı diye bir daha atmaya çalışayım mı

Sypreus

Sypreus

Ꮇαԃαℓყɳ
Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
8$
S

Suprime

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Güzel bir oyun olmuş yarısından fazlası bitmiş bir oyun zaten fakat açık dünya olunca cidden sıkmaya başlıyor bir yerden sonra sürekli bir şey bul ara falan filan orta da genel bir hikaye var ve kasabada ki karakterler de bunlara meze olmuş NLT grafikleri renderları çok iyi yapmış ama beni gerçekten baydı oyun Renpy deneyebilirler bence

Sypreus

Sypreus

Ꮇαԃαℓყɳ
Güncelleme Abonesi
Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
8$
Güzel bir oyun olmuş yarısından fazlası bitmiş bir oyun zaten fakat açık dünya olunca cidden sıkmaya başlıyor bir yerden sonra sürekli bir şey bul ara falan filan orta da genel bir hikaye var ve kasabada ki karakterler de bunlara meze olmuş NLT grafikleri renderları çok iyi yapmış ama beni gerçekten baydı oyun Renpy deneyebilirler bence
Oyun RPGM olduğu için haritada geziyorsun ve görev yapıyorsun bu oyun motorunun mantığı bu o yüzden böyle oynanış tarzı var 👍

R

real3434

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
rpgm kısmıda aslında sıkmıyor çok güzel hikaye barındırıyor şahsen kendi adıma söyluyum rpgm kısmınıda çok begendim hazine filan baya iyi sarıyor :D

V

Viskozite

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Ben mi yanlışı yükledim bilmiyorum ama envanteri açmak için fare lazım diyor

Üst Alt