Beyler ben being a dik indircem diye %77 de sildim oyunu android için kayıt dosyaları atabilecek var mı?% kaç şuan?
Para hilesi yapmak başlarda iyi değildir çünkü bazı görevler için tılsım bulman gerekiyor ve oyunda para hilesi olduğu için karşına tılsım çıkmayınca oyunda tıkanıyorsun o yüzden oyunu bitirince yapmak daha iyi ayrıca Discord Sunucusuna gelirsen oyunun bitmiş hileli kayıt dosyasını görebilirsin ben Nadia için özel kanala atmıştım.Kayıt dosyamıza hile yaptırmak ne gibi avantajlar sağlıyor ?
Bir kere satın aldıktan sonra oyun final yapana kadar bu oyunun Türkçe sürümüne erişebilirsin.Bir kere aldığım taktirde gelen güncellemeleri alabilecek miyim? Yoksa her güncellemede üyelik mi yenilemeliyim?
Tarih veremiyoruz maalesef.Güncelleme ne zaman gelecek?
Olmuyor aynen oyle yapiyorum ama hyr sandık acilmiyor zulayı bulamuyorum neden acaba yardımcı olursanız çok sevinirimKütüphane girişindeki iki adet kırmızı ışık var sağdaki yeşil yap dışarı çık sağ üst köşede sandık var onu alman gerekki
bende de aynısı olmuştu. Kütüphanedeki masanın üzerinde anahtar vardı diye hatırlıyorumOlmuyor aynen oyle yapiyorum ama hyr sandık acilmiyor zulayı bulamuyorum neden acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
Öncelikle Kütüphaneye girip sağdaki ışığı açacaksınızOlmuyor aynen oyle yapiyorum ama hyr sandık acilmiyor zulayı bulamuyorum neden acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
Ödeme bildirimini daha yeni yaptıysan yetkililerin onaylamasını beklemelisin.Ben bu oyunu ve betadaki diğer oyunu önceden satın almıştım ve ödeme bildiriminde yaptım ama oyunu yükleyemiyorum neden
Ödeme bildirimi atalı baya oldu ben bakmamıştım onaylandı mı diye bir daha atmaya çalışayım mıÖdeme bildirimini daha yeni yaptıysan yetkililerin onaylamasını beklemelisin.
Mackenzie ile konuşmalısın o sana yardım ederÖdeme bildirimi atalı baya oldu ben bakmamıştım onaylandı mı diye bir daha atmaya çalışayım mı
Oyun RPGM olduğu için haritada geziyorsun ve görev yapıyorsun bu oyun motorunun mantığı bu o yüzden böyle oynanış tarzı varGüzel bir oyun olmuş yarısından fazlası bitmiş bir oyun zaten fakat açık dünya olunca cidden sıkmaya başlıyor bir yerden sonra sürekli bir şey bul ara falan filan orta da genel bir hikaye var ve kasabada ki karakterler de bunlara meze olmuş NLT grafikleri renderları çok iyi yapmış ama beni gerçekten baydı oyun Renpy deneyebilirler bence
Farkındayım öyle olduğunun zaten yazdı geliştirici Renpy deneyebilir diyeOyun RPGM olduğu için haritada geziyorsun ve görev yapıyorsun bu oyun motorunun mantığı bu o yüzden böyle oynanış tarzı var