Estero parktaki mağaradan bir giriş daha var oraya giden.Alianin evinin ordaki magaraya baska nerden gidebilirim
Mağaradan gir ve adak odasına git yüksekte bişey göreceksin onu al böyle görevler için daha hızlı yardım almak istiyorsan Discord'a gelebilirsinTapinak odasinda yuksekte tirmanma aleti ile bisey alacaksin diyor bulamadim yardimci olabilir mi biri
Tahmini olarak bir süre veremiyoruz ama en kısa zamanda Türkçe bir şekilde yeni sürüme güncellenecektir.bir sonraki güncelleme ne zaman gelir tahmini
PC;Merhaba efendim ben oyunu yanlışlikla sildim ve 100de 30unu bitirmiştim geri indirim hesabina girdiğimde sıfırdan başladı kaldığım yerden nsl devam edebilirim kaydetmiştim bide
AnlamadımPC;
%appdata% -> Local -> UserData
Android;
Dahili depolama -> Android -> data -> treasureofnadia.adultoyunceviri.com -> files -> save
Kayıt dosyalarınız burada otomatik olarak kaydediliyor kontrol edebilirsiniz.
PC ve Android olmak üzere 2 farklı yer verdim size hangi cihazdan oynadığınızı bilmediğim için. Kayıt dosyalarınız silinip, silinmediğine oradan bakabilin diye.Anlamadım
Paylaştınız balantilara tiklanmiyorPC ve Android olmak üzere 2 farklı yer verdim size hangi cihazdan oynadığınızı bilmediğim için. Kayıt dosyalarınız silinip, silinmediğine oradan bakabilin diye.
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Siz en iyisi Discord sunucumuza katılın orada size yardım edeceklerdir.Paylaştınız balantilara tiklanmiyor
Hocam bnPaylaştınız balantilara tiklanmiyor
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Siz en iyisi Discord sunucumuza katıl
Bn oyunu dosyalardan da silmiştım ama geri bugun burdan yeniden indirdim dediğiniz dosyalara baktım fakat onlarında içinde sadece bir tane dosya var şimdi ne yapmaliyım ksldiğim yerden dvm etmk içinJoin the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Siz en iyisi Discord sunucumuza katılın orada size yardım edeceklerdir.
Discord sunucumuzda kayıt dosyalarının paylaşıldığı bir bölüm var ve ayrıyetten Treasure of Nadia içinde özel odamız var. Bu iki odadan kayıt dosyası bulabilirsin.Hocam bn
Bn oyunu dosyalardan da silmiştım ama geri bugun burdan yeniden indirdim dediğiniz dosyalara baktım fakat onlarında içinde sadece bir tane dosya var şimdi ne yapmaliyım ksldiğim yerden dvm etmk için
Peki teşekkürler son olarak tam olarak bu bahsettiğiniz kayıt odalarinin linkini atsbilimisiniz burdan yada nsl bulurum kyt odalariniDiscord sunucumuzda kayıt dosyalarının paylaşıldığı bir bölüm var ve ayrıyetten Treasure of Nadia içinde özel odamız var. Bu iki odadan kayıt dosyası bulabilirsin.
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Tıkladığınızda direkt sunucumuza geleceksiniz ve yanda odaları göreceksiniz. Bulamazsınız sunucuda ki üyeler size yardımcı olacaktır.Peki teşekkürler son olarak tam olarak bu bahsettiğiniz kayıt odalarinin linkini atsbilimisiniz burdan yada nsl bulurum kyt odalarini
Hocam bn rol istiyorum nerden alabilirim ilk verileni almadım cunku discort kullanmiyordumJoin the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Tıkladığınızda direkt sunucumuza geleceksiniz ve yanda odaları göreceksiniz. Bulamazsınız sunucuda ki üyeler size yardımcı olacaktır.
Bana özel mesaj yoluyla Discord kullanıcı adınızı yazınız.Hocam bn rol istiyorum nerden alabilirim ilk verileni almadım cunku discort kullanmiyordum