CumaLee
Kayıtlı Üye
IDM kullanmanızı öneririm tarayıcılardan bu tarz büyük dosyaları indirirken hata çıkması olağan bir durum.Oyunu mega linkinden indirdim ancak rardan çıkarırken arşiv bozuk hatası alıyorum data. bin dosyasından
IDM kullanmanızı öneririm tarayıcılardan bu tarz büyük dosyaları indirirken hata çıkması olağan bir durum.Oyunu mega linkinden indirdim ancak rardan çıkarırken arşiv bozuk hatası alıyorum data. bin dosyasından
Oyunda o kadar çok emek ve bir sürü yazılım uğraşı var ki bu yüzden ücretli, ayrıca bu oyunun Türkçe çevirisi başka hiçbir Adult Oyun sitesinde yok yani sadece buraya özel, renderlarına baktıysanız oyunun ne kadar kaliteli olduğunu da görebilirsiniz. Satın alıp alamamak size kalmış iyi günlerSiteye üye oldukya bune şimdi neyin plus üyeliğine
Derin ormanda olmas lazım. Yanlış hatırlamıyorsam ki eğer.Bu kralın küreği sapı nerde bilen varmı
Teşekkürler15 Mayıs'ta yeni güncelleme gelecek ama AOÇ 2 güncelleme de 1 kez yayınlıyor yani 15 Mayıstan sonraki güncelleme de burada yayınlanacak. Ayrıca yapımcı The Genesis Order ismiyle yeni oyun çıkarıyor onu da araştırabilirsin.
Oyun daha tamamlanmadı. Yapımcısı güncelleme getirmeye devam ediyor.Oyun tamamen bitti mi yoksa eksikleri var mı
Bu oyun çeviri ekibinin çevirisidir.Arkadaşlar çeviri yapay zeka mı yoksa çeviri ekibi mi yaptı?
Az kaldı tamamlanmasına gerçekten hızlı çalışıyorlarOyun tamamen bitti mi yoksa eksikleri var mı
Birinci, ikinci, dördüncü, altıncı kayayı ittirin ve Tikpak eserini yerleştirin.Arkadaşlar treasure of nadia da burada takıldım Claire bize bulmacayı çöz diyor da nasıl çözeceğimi anlamadım yardımcı olabilir misiniz
Teşekkür ederim dostumBirinci, ikinci, dördüncü, altıncı kayayı ittirin ve Tikpak eserini yerleştirin.