T
Taraftar
Kayıtlı Üye
Uygulmayi kullanmiyorum baska nerden ulasabilirim veyada burdan indirme sansim varmiDiscord gel sen ben attım %78 kayıt dosyası
Uygulmayi kullanmiyorum baska nerden ulasabilirim veyada burdan indirme sansim varmiDiscord gel sen ben attım %78 kayıt dosyası
Haritada gördüğün turuncu vazolarda falan çıkabiliyor ve Squalmarttan satın alabiliyorsun.Oyunda kaya bombasıyla mağarada bit yer patlat diyordu patlattım şimdi de kilisede duvarı patlat diyor ama temel kapım yok nerden bulabilirim
Sorunuz cevabını bulamazsanız discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Yetişkinlere yönelik anismasyon ve sahneler siyah ekran olarak geçiliyor nfsw yi kapatıp açtım filtreleri kapatıp açtım. Sorun hala devam ediyor ?
Oyunda video yükleme, kasma, siyah ekran sorunu yaşayan arkadaşlar telefonlarında Google Chrome kurulu ise kaldırsınlar veya devre dışı bıraksınlar.Yetişkinlere yönelik anismasyon ve sahneler siyah ekran olarak geçiliyor nfsw yi kapatıp açtım filtreleri kapatıp açtım. Sorun hala devam ediyor ?
5 dakika - 12 saat arası içinde geri dönüş yapılacaktır.Ödeme bildirimi yaptım çok acil onaylayın lütfen sabırsızlanıyorum
Bazen 2 güncelleme bir arada çeviriliyor.Admin her hafta güncelleme almıyor mu oyun normalde? Burda neden gelmiyor?
Herkese açılmayacak.Ne zaman herkese açılacak
herkese açılmayacak bu oyunNe zaman herkese açılacak
Oyunu tekrardan indirmeniz gerekecek.Güncelleme geldiği zaman nasıl güncellicez
Haritada gezerken 2d gibi ama sahnelerde farklı.Oyun oynanış olaraka 2 D mi?