Discord sunucumuza gelip Türkçe rehberler kanalından rehbere ulaşabilirsinFinal sürümü rehber linki bozuk admin
Büyük ihtimalle markette idiÇakmak bulamadım çakmağı nerde bulabilirim
Ana menüde bölüm seçme kısmı var. Oradan kaldığın yere yakın bir yüzde bulabilirsinpriciaya masaj yağı vermem gerekiyor. Masaj yağını adak duası ile yaptım. Pricia ile etkileşime girdiğimde doğrudan isemiyor, yağı ona satıyorum ancak öyle alıyor. Ama bu seferde görev devam etmiyor. Ne yapabilirim acaba. Düşüncem adak duasından yaptığım için ufak bir hata olduğu yönünde ama en yakın save %22 ve ben %50deyim, craftı yapmadan önceye de dönemiyorum
Oyunun Türkçe rehberine bakmayı denediniz mi?4. kırık anahtarı bi türlü bulamıyorum, discorda da yazdım, yardımcı olabilecek olan var mı?
evet, geriye dönük kırık anahtar olan her yere baktım ama yok, 4. anahtarı bulamıyorum. 3. anahtarda kaldıOyunun Türkçe rehberine bakmayı denediniz mi?
YouTube dan walkthrough videolarına bakmanı öneririm o zaman. Rehberden bakıp bulamadıysan zor burda bulmanevet, geriye dönük kırık anahtar olan her yere baktım ama yok, 4. anahtarı bulamıyorum. 3. anahtarda kaldı
Oyunun Türkçe rehberine bakıp ilerlemeyi deneyin. İşinize yararmarkette sigorta kartı al diyor fakat markette sigorta kartı yok ne yapacağım oyun çıkmaza girdi