DüzeltildiLinkler hala bozuk lütfen yardımcı olur musunuz (android cloud)
Teşekkürler Geralt başkan seviliyorsunDüzeltildi
Önceki oyundan birkaç karaktere denk gelmenin haricinde çok da bir bağlantısı yok açıkçası, ayrı bir hikayesi var.Lust Epidemici oynamadan bunu oynarsak hikayeyi nasıl etkiler?
valla knka spoilersız nası anlatabilirim bilmiyorum ancak direkt ikinci oyunla başlarsan spesifik bir karaktere denk geldiğin zaman bu ne amk ne alaka falan dersin ve çok saçma gelebilir. birinci oyunu oyna derim o yüzden zaten o da güzel oyun görevleri biraz angarya olsa da.Lust Epidemici oynamadan bunu oynarsak hikayeyi nasıl etkiler?
Antivürüs kapalı şekilde oyunu tekrar indirmeniz gerekiyor antivürüs den kaynaklı dosya hatalı inmiş olabilir.oyunu rardan çıkartmaya çalıştığımda arşiv bozuk hatası veriyor ne yapmam lazım? antivirüs ve firewall kapalı
Knk birşe sorucam nolur biraz çabuk dönüş yapın ama ben oyunu oynadım 43 faize kadar getirdim yasemin masaj yağını pricaya getir diyordu görevde yapdım ama yine yasemin masaj yağını getir diyor takılıp kaldım o görevde ne yapıcam bilmiyorum bunun bir çözümü yokmu?Hayır Final vermedi. Eğer güncelleme gelirse oyuna, Türkçe versiyonunu güncelleyemeyecektik. Baştan çevirmek zorunda kalacaktık. Fakat oyunu baştan çevirmek zorunda kalmadan, Türkçe versiyonunu güncellemenin yolunu bulduk ve çevirdik.
Yasemin yağı için iki seçenek olması lazım, birinde para karşılığı yağı satıyorsun, diğerinde görev için yağı veriyorsun ve masaj yapıyor. Eğer takılıp geçemediysen YouTube üzerinden oyunu kaldığın yüzdesiyle aratırsan rehber videolarını bulabilirsin.Oyun kurucuları lütfen yardımcı olun ben oyunun bir bölümünde takıldım kaldım piricaya masaj yağını getirip veriyorum oyun yine diyor ki piricaya masaj yağını getir ver masaj yağını getirip verdiğim halde yine o görevi diyor bu bölümü geçmenin bir yolu yok mu varsa size zahmet söyleyin
Bu sitenin sorunu ne biliyormusunuz geri dönüş yapmamak işte sorun tam da bu 2 defa soru sordum cevap yazmadınız eğer sorun düzelen değilse söyleyin bari hiç birşey yazmıyorsunuz cevap vermiyorsunuz böyle olmaz ki böyle giderse yakında herkes bu siteden oyun indirmeyi brakıcakHayır Final vermedi. Eğer güncelleme gelirse oyuna, Türkçe versiyonunu güncelleyemeyecektik. Baştan çevirmek zorunda kalacaktık. Fakat oyunu baştan çevirmek zorunda kalmadan, Türkçe versiyonunu güncellemenin yolunu bulduk ve çevirdik.
Evet evet doğru birinci parayla satdım 2 ci yasemin yağını nereden bula bilirim peki knk 2 ciyi de istiyor ormanı aradım ama bulamadım yasemin masaj yağı için gerekli malzemeleriYasemin yağı için iki seçenek olması lazım, birinde para karşılığı yağı satıyorsun, diğerinde görev için yağı veriyorsun ve masaj yapıyor. Eğer takılıp geçemediysen YouTube üzerinden oyunu kaldığın yüzdesiyle aratırsan rehber videolarını bulabilirsin.
Knk 2 ci yasemini yağını nereden bulabileceğimi biliyorsan lütfen söyle oyunu silmek istemiyorum buraya kadar getirdim ben bu oyunun o kadar verdiğim zaman hiç olmasınYasemin yağı için iki seçenek olması lazım, birinde para karşılığı yağı satıyorsun, diğerinde görev için yağı veriyorsun ve masaj yapıyor. Eğer takılıp geçemediysen YouTube üzerinden oyunu kaldığın yüzdesiyle aratırsan rehber videolarını bulabilirsin.