Treasure of Nadia Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Rpgm Android Türkçe Treasure of Nadia Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
10112
T

Taraf

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Link hata veriyor could olan bakabilie misiniz

geae

geae

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Linkler hala bozuk lütfen yardımcı olur musunuz (android cloud)

D

doukan00

S.N. Özel Çeviri Erişimcisi
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
1$
Bu oyunu bu siteden daha önce oynadım oyunu bitirdim. devamı çıkmış eski save dosyama nerden ulaşabilirim

K

kemalke3162

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Lust Epidemici oynamadan bunu oynarsak hikayeyi nasıl etkiler?

R

Rengar55

Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
A.F.H. Özel çeviri erişimcisi
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Merhaba, rehberin linki bozuk lütfen düzeltir misiniz?

LfkCn

LfkCn

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Lust Epidemici oynamadan bunu oynarsak hikayeyi nasıl etkiler?
valla knka spoilersız nası anlatabilirim bilmiyorum ancak direkt ikinci oyunla başlarsan spesifik bir karaktere denk geldiğin zaman bu ne amk ne alaka falan dersin ve çok saçma gelebilir. birinci oyunu oyna derim o yüzden zaten o da güzel oyun görevleri biraz angarya olsa da.

A

allahyok31

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oyunu rardan çıkartmaya çalıştığımda arşiv bozuk hatası veriyor ne yapmam lazım? antivirüs ve firewall kapalı

TheWolf-BİGBY

TheWolf-BİGBY

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
oyunu rardan çıkartmaya çalıştığımda arşiv bozuk hatası veriyor ne yapmam lazım? antivirüs ve firewall kapalı
Antivürüs kapalı şekilde oyunu tekrar indirmeniz gerekiyor antivürüs den kaynaklı dosya hatalı inmiş olabilir.

yavuz67

yavuz67

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Oyun kurucuları lütfen yardımcı olun ben oyunun bir bölümünde takıldım kaldım piricaya masaj yağını getirip veriyorum oyun yine diyor ki piricaya masaj yağını getir ver masaj yağını getirip verdiğim halde yine o görevi diyor bu bölümü geçmenin bir yolu yok mu varsa size zahmet söyleyin

yavuz67

yavuz67

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Hayır Final vermedi. Eğer güncelleme gelirse oyuna, Türkçe versiyonunu güncelleyemeyecektik. Baştan çevirmek zorunda kalacaktık. Fakat oyunu baştan çevirmek zorunda kalmadan, Türkçe versiyonunu güncellemenin yolunu bulduk ve çevirdik.
Knk birşe sorucam nolur biraz çabuk dönüş yapın ama ben oyunu oynadım 43 faize kadar getirdim yasemin masaj yağını pricaya getir diyordu görevde yapdım ama yine yasemin masaj yağını getir diyor takılıp kaldım o görevde ne yapıcam bilmiyorum bunun bir çözümü yokmu?

kennyR

kennyR

Çevirmen
Kredi
0$
Oyun kurucuları lütfen yardımcı olun ben oyunun bir bölümünde takıldım kaldım piricaya masaj yağını getirip veriyorum oyun yine diyor ki piricaya masaj yağını getir ver masaj yağını getirip verdiğim halde yine o görevi diyor bu bölümü geçmenin bir yolu yok mu varsa size zahmet söyleyin
Yasemin yağı için iki seçenek olması lazım, birinde para karşılığı yağı satıyorsun, diğerinde görev için yağı veriyorsun ve masaj yapıyor. Eğer takılıp geçemediysen YouTube üzerinden oyunu kaldığın yüzdesiyle aratırsan rehber videolarını bulabilirsin.

yavuz67

yavuz67

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Hayır Final vermedi. Eğer güncelleme gelirse oyuna, Türkçe versiyonunu güncelleyemeyecektik. Baştan çevirmek zorunda kalacaktık. Fakat oyunu baştan çevirmek zorunda kalmadan, Türkçe versiyonunu güncellemenin yolunu bulduk ve çevirdik.
Bu sitenin sorunu ne biliyormusunuz geri dönüş yapmamak işte sorun tam da bu 2 defa soru sordum cevap yazmadınız eğer sorun düzelen değilse söyleyin bari hiç birşey yazmıyorsunuz cevap vermiyorsunuz böyle olmaz ki böyle giderse yakında herkes bu siteden oyun indirmeyi brakıcak

yavuz67

yavuz67

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yasemin yağı için iki seçenek olması lazım, birinde para karşılığı yağı satıyorsun, diğerinde görev için yağı veriyorsun ve masaj yapıyor. Eğer takılıp geçemediysen YouTube üzerinden oyunu kaldığın yüzdesiyle aratırsan rehber videolarını bulabilirsin.
Evet evet doğru birinci parayla satdım 2 ci yasemin yağını nereden bula bilirim peki knk 2 ciyi de istiyor ormanı aradım ama bulamadım yasemin masaj yağı için gerekli malzemeleri

yavuz67

yavuz67

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Knk 2 ci yasemini yağını nereden bulabileceğimi biliyorsan lütfen söyle oyunu silmek istemiyorum buraya kadar getirdim ben bu oyunun o kadar verdiğim zaman hiç olmasın

Üst Alt