Çeviri oyunun dosyalarına gömülü olarak geliyor, ayrı olarak yama yok.oyunu steam üzerinden almıştım zaten bu indiridiğmiz şey oyun mu sadece çeviri mi
Lust epidemic şart değil ordaki bazı karakterler bu oyunda da gözüküyor ama aşırı bi bağlantısı yokbu oyunu oynamadan Lust Epidemic oynamak şart mı
genel olarak şart değil de nadia'da öyle bi sahne var ki eğer lust epidemic'i oynamazsan bu oyunda bu tarz bir şey ne alaka lan diyebilirsin ve oyunun gerçekçiliğini bayağı bi baltalar. ilk oyunu da oynamanı öneririm o yüzden hem güzel oyun gayet. hangi sahneden bahsettiğimi bilmek istiyorsanız aşağıya spoilerlı bir şekilde yazıyorum.bu oyunu oynamadan Lust Epidemic oynamak şart mı
Büyük ihtimalle anti virüs programınız kuruluma engel oluyordur, onu kapatıp yönetici olarak başlatıp deneyin. Hala bir sonuç alamazsanız oyunun kurulduğu klasördeki 'clear.exe' isimli uygulamadan kurulumu sıfırlayıp tekrar deneyebilirsiniz.oyunu ilk defa başlatmaya çalışırken oyun kuruluyor yeri yüzde 0 da kalıyor
İki parmağınla aynı anda ekrana dokunduğun takdirde menü açılacaktır.Ee ben oynayamıyorum oyunu mobilden yanlışmı indirdim acaba? Ne menü mevcut ne bi şey telefonu felan fareye sağ tık at diyor.
Bende onu araştırıyorum hala bulamadımhileyi nasıl aktif edebilirim acaba
Bende orda takılı kaldımpriciaya masaj yağı vermem gerekiyor. Masaj yağını adak duası ile yaptım. Pricia ile etkileşime girdiğimde doğrudan isemiyor, yağı ona satıyorum ancak öyle alıyor. Ama bu seferde görev devam etmiyor. Ne yapabilirim acaba. Düşüncem adak duasından yaptığım için ufak bir hata olduğu yönünde ama en yakın save %22 ve ben %50deyim, craftı yapmadan önceye de dönemiyorum
İki parmağınla ekrana aynı anda dokunman gerekiyor.Mobilde telefon nasıl acicaz yardım edermisiniz