MRainb0w
Yetkili
'' İstediğim İçerikli Oyunu Nasıl Bulurum? ''Agalar aynı bu oyun gibi rpgm adult oyunları nerden bulabilirim anime değil ve ingilizce olması önemli değil.
'' İstediğim İçerikli Oyunu Nasıl Bulurum? ''Agalar aynı bu oyun gibi rpgm adult oyunları nerden bulabilirim anime değil ve ingilizce olması önemli değil.
Bunun çözümünü bilen varmıOyunun %46 sında Bu pricia ya yasemin masaj yağını getir görevinde yağı veriyorum ama görev değimiyor hala yağı getir diyor çözümü varmı
Bende aynı sorunu yaşıyorum şuanBunun çözümünü bilen varmı
Öyle bir şeçenek malesef yokSatıyorsun, satma. Görev için ayrı konuşma var, bir de satış kısmı var. Görev için konuşmaya basıp verdiğin zaman sana masaj yapıyor.
Bunun çözümünü bilen varmı
Kayıt dosyalarınız bugda kalmış maalesef.Bende aynı sorunu yaşıyorum şuan
eski kayıttan başlasam düzelirmi acabaKayıt dosyalarınız bugda kalmış maalesef.
Büyük ihtimalle çözülür çözülmezse ana ekranda bulunan bölüm seçici kısmı var orada %'niz kaç ise onu seçin ve yeni bir kayıt dosyasından başlayın.eski kayıttan başlasam düzelirmi acaba
Eski kayıt dosyanızın nerede kaldığına bağlı olarak değişir ama denemekten zarar gelmez.eski kayıttan başlasam düzelirmi acaba
Clear.exe ile silme işlemi yapabilirsiniz.oyun kendini bir konuma kurdu indirdiğim rar dosyasını sildim ama hala 9gb yer yok gözüküyor oyunu nasıl sileceğim komple yeni oyunlar yükleyeceğim bilgisayarımda alan az
Hallettim teşekkürlerİngilizcesini indirmiş olabilirsiniz yoksa oyun türkçe veya ayarlardan dil seçeneği var mı diye kontrol edin yoksa dediğim gibi ingilizcesini indirmişsinizdir.
Bu hatayı ilk kez gördüm discord sunucusunda #yardım-ve-hatalar kanalına yazabilirsiniz bilen birileri vardır.arkadaşlar oyunu kaydedip çıktım sonra yeniden girdim kullanıcı adımı ve şifremi girdim ama bana "data26.aoc" bu hatayı veriyor oyunu açamıyorum ne yapmam gerekiyor bilen var mı?
Burası sizden şifreyi bulmanızı istediği yer mi?arkadaşlar kiliseye hepsine gittim ama mumlara veya sütunların üstüne tıklamama rağmen bir şey olmuyor burada ne yapmam lazım yardımcı olabilecek var mı?
arkadaşlar kiliseye hepsine gittim ama mumlara veya sütunların üstüne tıklamama rağmen bir şey olmuyor burada ne yapmam lazım yardımcı olabilecek var mı?
şifre 684 kanka orda üstüne tıklamıcan sayıp yerleştircen mesela sunakta 6 mum var bu birinci sırada 8 sütun var 2. sırada 4 mezar var 3. sıradaarkadaşlar kiliseye hepsine gittim ama mumlara veya sütunların üstüne tıklamama rağmen bir şey olmuyor burada ne yapmam lazım yardımcı olabilecek var mı?
Oyunu WinRar içinde mi açıyorsunuz?%18 ini bitirmiştim save aldım yani sonra oynarken elektrikler kesildi tekrar açtığımda save silinmişti.Yönetici olarak da çalıştım o da olmadı.Oyunun kendi bölümlere ayrılmış kısmı var ama onda da eşyalar yok