Yanlış hatırlamıyorsam o tarz da bir yerin olması gerekiyordu ama emin değilim.Beyler bu oyunda da Lust Epidemic de ki asansör gibi gizli bölme var mı ben hiç farketmedim
Asansör yerine bir yerlere hızlı şekilde gitmenizi sağlayan teleportlar var.Beyler bu oyunda da Lust Epidemic de ki asansör gibi gizli bölme var mı ben hiç farketmedim
Biliom onu ztnAsansör yerine bir yerlere hızlı şekilde gitmenizi sağlayan teleportlar var.
Bu oyunda ne yapmam gerektiğini nasıl bilicem yaw
Envanterinizde diğer oyunlarda olduğu gibi küre tarzı bir şey olması lazım ona bastığınızda ne yapmanız gerektiğini söylüyor.Oyun esnasında ne yapmam gerektiğini söyleyen görev yeri yokmu
Ruh kristali??Oyun esnasında ne yapmam gerektiğini söyleyen görev yeri yokmu
ekrana iki parmağınla birden dokunursan envanter açılıyor telefon da oradaMobilde telefon simgesi yok ve envantere erişemiyorum ben mi bir yerde hata yapıyorum acaba?
Discord sunucumuzun #yardım-ve-hatalar kanalında sorabilirsiniz bilen bir arkadaş yardımcı olacaktır.oyunda çakmak nerden bulabilirim acaba? internetten baktım marketten alınıyor. aşağıdaki resim bir videodan, benim oyunda resimde çakmak olan yerde ayakkabı yapıştırıcısı diye bir şey var. onu satın aldıktan sonra da yerine çakmak gelmiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 13910
edit: hile menüsünde de sadece tılsımlar ve anahtarlar var, çakmak ekleme yok.
2.edit: sıfırdan başlayıp bakayım dedim, bu sefer çakmak var. muhtemelen bug oldu. umarım oyunun ilerleyen dönemlerinde böyle şeyler olmaz, henüz %7de idim o yüzden çok sorun olmadı.
Evet, oyunda maalesef çakmağın görünmemesi gibi ve bir kaç şey buga girebiliyor. Böyle bir durum olmasına karşılık çoğu zaman kayıt almayı unutmayın.oyunda çakmak nerden bulabilirim acaba? internetten baktım marketten alınıyor. aşağıdaki resim bir videodan, benim oyunda resimde çakmak olan yerde ayakkabı yapıştırıcısı diye bir şey var. onu satın aldıktan sonra da yerine çakmak gelmiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 13910
edit: hile menüsünde de sadece tılsımlar ve anahtarlar var, çakmak ekleme yok.
2.edit: sıfırdan başlayıp bakayım dedim, bu sefer çakmak var. muhtemelen bug oldu. umarım oyunun ilerleyen dönemlerinde böyle şeyler olmaz, henüz %7de idim o yüzden çok sorun olmadı.
hocam bölüm seçiminden kaldığım yerden devam edeyim dedim ama bu sefer de bazı kadınlar farklı kıyafetlerle gözüküyor. örneğin kütüphaneci, köşk satın alan o zengin hazine avcısı ve doktor. belki başkaları da. sanırım parayla alınan özel kıyafetler, şu süslü iç çamaşırlarıyla duruyorlar. bunu açıp kapamanın yolu nedir acaba? oyunun başında bana gider yapan kadınların karşımda yarı çıplak durması çok baltalıyor gerçekçiliği.Evet, oyunda maalesef çakmağın görünmemesi gibi ve bir kaç şey buga girebiliyor. Böyle bir durum olmasına karşılık çoğu zaman kayıt almayı unutmayın.
İlk defa böyle bir sorun görüyorum. Normalde o aldığınız kıyafetler sadece seks sahnelerinde geçerli olması lazım.hocam bölüm seçiminden kaldığım yerden devam edeyim dedim ama bu sefer de bazı kadınlar farklı kıyafetlerle gözüküyor. örneğin kütüphaneci, köşk satın alan o zengin hazine avcısı ve doktor. belki başkaları da. sanırım parayla alınan özel kıyafetler, şu süslü iç çamaşırlarıyla duruyorlar. bunu açıp kapamanın yolu nedir acaba? oyunun başında bana gider yapan kadınların karşımda yarı çıplak durması çok baltalıyor gerçekçiliği.
Merhaba ;hocam bölüm seçiminden kaldığım yerden devam edeyim dedim ama bu sefer de bazı kadınlar farklı kıyafetlerle gözüküyor. örneğin kütüphaneci, köşk satın alan o zengin hazine avcısı ve doktor. belki başkaları da. sanırım parayla alınan özel kıyafetler, şu süslü iç çamaşırlarıyla duruyorlar. bunu açıp kapamanın yolu nedir acaba? oyunun başında bana gider yapan kadınların karşımda yarı çıplak durması çok baltalıyor gerçekçiliği.
Merhaba ;
Bir oyun sever olarak söylediginiz şey çok Uçuk ( sizi suçlamak anlamında değil ) Kıyafetlerini sadece kendi odanızda depiştirebilirsiniz. Bir ekran görüntüsü atabilitmisiniz rica etsem. ?
Saygılarım ile...
herhangi bir kıyafet satın almadım kendiliğinden geldi.İlk defa böyle bir sorun görüyorum. Normalde o aldığınız kıyafetler sadece seks sahnelerinde geçerli olması lazım.
Merhaba;