TheWolf-BİGBY
Kayıtlı Üye
Bir önceki kayıt dosyasından devam et olmazsa discord sunucumuzun #yardım-ve-hatalar kanalına yazabilirsin bilen biri yardımcı olacaktır.Yasemin yağını verdiğim bölümde oyun buga giriyor
Bir önceki kayıt dosyasından devam et olmazsa discord sunucumuzun #yardım-ve-hatalar kanalına yazabilirsin bilen biri yardımcı olacaktır.Yasemin yağını verdiğim bölümde oyun buga giriyor
Sunucu linkini atar mısınız
Bütün figürler ile bir kere masaj yapıp hepsini tamamlaman sonrada hediye ing. ise giftli bir secenek olacak ondan sonra size bir şey yapıp veriyordu...Satmadan nasıl verebilirim? Ücretsiz masajların hepsi açık, bir şey göster diyince de satıyor.
Oyunu Ücretsiz olarak Lisanslandırdığımız için Windows Defender bunu virüs olarak görüyor. Defenderı kapatın o şekilde devam edin.PUA:Win32/Presenoker diye virüs olarak görüp siliyor. Ne yapmam lazım?
teşekkürlerOyunu Ücretsiz olarak Lisanslandırdığımız için Windows Defender bunu virüs olarak görüyor. Defenderı kapatın o şekilde devam edin.
Yapımcının diğer oyunu olan Lust Epidemic var.bu nadia ve genesis gibi bunlara benzer başka oyun önerisi yapabilecek var mı acaba?
2D olarak Summertime Saga, Sex Note ve Taffy Tales var.bu nadia ve genesis gibi bunlara benzer başka oyun önerisi yapabilecek var mı acaba?
Bu üçlü seriyi tavsiye ederim.bunlar gibi animasyonları ve çizimleri üst düzey olan oyun tavsiyesinde bulunabilecek var mı acaba?
Discord sunucumuzdan #oyun kanalına bakabilirsiniz.bunlar gibi animasyonları ve çizimleri üst düzey olan oyun tavsiyesinde bulunabilecek var mı acaba?
NLT'nin oyunlarının hepsi Ligter'ın yazdığı gibi onları oynayabilirsiniz. Ayrıyatten Summertime Saga, Taffy Tales önerimdir.bunlar gibi animasyonları ve çizimleri üst düzey olan oyun tavsiyesinde bulunabilecek var mı acaba?
İngilizcesini indirmiş olabilirsiniz yoksa oyun türkçe veya ayarlardan dil seçeneği var mı diye kontrol edin yoksa dediğim gibi ingilizcesini indirmişsinizdir.Oyunu indirdim ama Türkçe değil ki