Bu yüzden bitiremedim. En afilli bulmacayı vuruşarak çözüyoruz.Vallahi tam istediğim oyun olacakmış da hikaye ilerledikçe boka sarmıış. Adult oyun da olsa her görev her görev seks sahnesi olmaz be kardeşim..Madem o kadar hikaye yazıp oyun yapmışsın biraz gerçekçi yap, hikayeyi sürekli koparıp koparıp tekrar bağlama bırak aksın gitsin.. Mağarada her şeye çok yaklaşmışız bir şeye ihtiyacımız var onu bulmak için şehre geri dönüyoruz Alia'yı mı sksem şunu içip doktora mı çaksam.. Ya ne alacaksan al dönelim işimize bakalım. Bir yandan binlerce yıllık sırrı çözmeye ramak kalmış, bir yanda lonca davaları var kıçımızda ayı bağırıyor hala sünepe Alia'nın, asosyal Kaley'in g*tünün peşinde koşuyoruz... Tomb Raider olacak derken 3 IMDB'li ABD gençlik filmine döndü oyun.. Bitiremicem galiba oyunu, fena darladı.
Oyunları nasıl indiriyoruz yaa indiremiyomHarika
Dokunmatik Ekran Kontrolleri:Reis Ekli dosyayı görüntüle 13352 mobilden oyunuyorum ama oyun icerisinde menü v.s gözükmüyor telefon acicagim panel yok oyun kaydedicegim buton v.s yok yani nasil çözebilirim
Oyun konularının ilk sayfasında oyunun içeriği, boyutu, görselleri ve ana hikayesinin küçük bir özetinin olduğu mesajı göreceksin ilk başta. O mesajdaki oyun görsellerinin üstünden indirme linklerine ulaşabilirsin.Oyunları nasıl indiriyoruz yaa indiremiyom
Aga o kar sadece o resimi indiriyor. Andriod cloud mega yazan yerden de indiremiyom sürekli başka sekmeye atıp reklam veriyor yardım plsOyun konularının ilk sayfasında oyunun içeriği, boyutu, görselleri ve ana hikayesinin küçük bir özetinin olduğu mesajı göreceksin ilk başta. O mesajdaki oyun görsellerinin üstünden indirme linklerine ulaşabilirsin.
Aşağıya bıraktığım konuya bakarak indirme linkleri üzerinden oyun dosyasına nasıl erişeceğini öğrenebilirsin.Aga o kar sadece o resimi indiriyor. Andriod cloud mega yazan yerden de indiremiyom sürekli başka sekmeye atıp reklam veriyor yardım pls
Ben diana ya tılsım veremiyorum o sahnede mobilden oynuyorum benHayır Final vermedi. Eğer güncelleme gelirse oyuna, Türkçe versiyonunu güncelleyemeyecektik. Baştan çevirmek zorunda kalacaktık. Fakat oyunu baştan çevirmek zorunda kalmadan, Türkçe versiyonunu güncellemenin yolunu bulduk ve çevirdik.
Discord sunucumuzda oyuna ait rehber var oraya bakıp yardım alabilirsiniz.%28 lik gibi bir kısımda 6 tane meşale yakma görevinde kaldım. 4 tane bulabildim 2 tanesi eksik. Yardımcı olabilir misiniz?
Rehber dosyasını pdf şekilde açabilirsiniz bir yere taşımanıza gerek yok.Final sürümünün Türkçe rehberini nasıl açmam gerekiyor ya da dosyayı nereye taşımam gerekiyor?