knk olması lazım oyunda %98e kadar var ana sayfadan girebiliyosun tchasht
Buldum teşekkürler.knk olması lazım oyunda %98e kadar var ana sayfadan girebiliyosun tchasht
Android'te %10'a geldikten sonra evinde (hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama) bir eşya veya nesneye basıp hile yapabiliyordun. Pc'de kayıt dosyanı alıp save editor ile düzenleyebilirsin.Beyler bu oyunda hile yapılıyor mu. Normalde yapmam da para baya sorun oluyor bende o yüzden jtiyaç duyuyorum.
Özel mesaj kısmından bana Discord kullanıcı adını yazar mısın? Kendin çıkmadıysan nedenini öğreneyim.Discord sunucunuzda vardım şu an yokum neden acaba?
Save editör linki var mı aradım bulamadım. Ayrıca discord a girdim oyunu bozdum %30 da takıldı Janetin evine gidince onlarla karşılaşmam gerekiyordu ama çıkmadılar. Üstelik rehberi takip ederek oynuyordum benlik bir sorun yok gibi duruyor. O yüzden save almak istedim ama Discord bölümünde bulamadım.Android'te %10'a geldikten sonra evinde (hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama) bir eşya veya nesneye basıp hile yapabiliyordun. Pc'de kayıt dosyanı alıp save editor ile düzenleyebilirsin.
Discord sunucumuzun #kayıt-dosyalarınız kanalında her sürümden kayıt dosyası mevcut.Save editör linki var mı aradım bulamadım. Ayrıca discord a girdim oyunu bozdum %30 da takıldı Janetin evine gidince onlarla karşılaşmam gerekiyordu ama çıkmadılar. Üstelik rehberi takip ederek oynuyordum benlik bir sorun yok gibi duruyor. O yüzden save almak istedim ama Discord bölümünde bulamadım.
Save editör demiştiniz ama bulamadım internette çıkmıyor yardımcı olur musunuz? Save dosyasını halletim galiba ancak ben kendim oynamak istediğim için bana şimdilik para hilesi lazım 9 saat oynadım çöpe gitti bu editörle belki kurtarabilirim.Discord sunucumuzun #kayıt-dosyalarınız kanalında her sürümden kayıt dosyası mevcut.
Discord üzerinden yardım kanalına yazarsan yardımcı olayım.Save editör demiştiniz ama bulamadım internette çıkmıyor yardımcı olur musunuz? Save dosyasını halletim galiba ancak ben kendim oynamak istediğim için bana şimdilik para hilesi lazım 9 saat oynadım çöpe gitti bu editörle belki kurtarabilirim.
Tamam yazıyorum.Discord üzerinden yardım kanalına yazarsan yardımcı olayım.
Ana karakter ergen olduğu için olabilir. 15 yaşında gibi sapık gibi saldırıyor.Vallahi tam istediğim oyun olacakmış da hikaye ilerledikçe boka sarmıış. Adult oyun da olsa her görev her görev seks sahnesi olmaz be kardeşim..Madem o kadar hikaye yazıp oyun yapmışsın biraz gerçekçi yap, hikayeyi sürekli koparıp koparıp tekrar bağlama bırak aksın gitsin.. Mağarada her şeye çok yaklaşmışız bir şeye ihtiyacımız var onu bulmak için şehre geri dönüyoruz Alia'yı mı sksem şunu içip doktora mı çaksam.. Ya ne alacaksan al dönelim işimize bakalım. Bir yandan binlerce yıllık sırrı çözmeye ramak kalmış, bir yanda lonca davaları var kıçımızda ayı bağırıyor hala sünepe Alia'nın, asosyal Kaley'in g*tünün peşinde koşuyoruz... Tomb Raider olacak derken 3 IMDB'li ABD gençlik filmine döndü oyun.. Bitiremicem galiba oyunu, fena darladı.