Phoenix
Editör
Buradan öyle bir şey bulmazsınız ama oyunu sitemizden yükleyip Türkçe oynayabilirsiniz.oyunun orjinal sürümü var. Türkçe alt yazı için ayrı bir patch dosya var mı bulabileceğim?
Buradan öyle bir şey bulmazsınız ama oyunu sitemizden yükleyip Türkçe oynayabilirsiniz.oyunun orjinal sürümü var. Türkçe alt yazı için ayrı bir patch dosya var mı bulabileceğim?
Aynı sıkıntı bende de oldu ne yapmak lazım sattık
Buranın ilerisinde veya buradan çıktığın zaman altında kalan kısımda bir kaya ile engellenmiş yol olmalı. Oraya yerleştir bombayı.Dediğini yaptım ama başka bir oda girişi goremedim
Sekreterden randevu ala veya yılan sokacak seni diye hatırlıyorum.Bugün Doktora kan vermeye gittim, Dr. Jessica amor'u göremedim.
Sağ tarafta sırtçantası vb. Bir şey yok mu ss alıp gösterir misiniz.Androidden indirdim envanteri acmak icin sağ tıkla diyor ama ne yapacagimi bilmiyorum
Sirt çantası gibi bir şey yok ama iki parmakla aynı anda basınca açılıyorSağ tarafta sırtçantası vb. Bir şey yok mu ss alıp gösterir misiniz.
ilgilendiğiniz için teşekkür ederimSirt çantası gibi bir şey yok ama iki parmakla aynı anda basınca açılıyor
Oyunda %kaçtasınızKütüphanenn ışıkları ile ilgili olan kısımda takıldım dostlar.. nasıl geçeçeceğm. acil
%22. doğudaki lambayı yakıp kuzeydoğuya git diyor . takılıp kaldımOyunda %kaçtasınız
Sizin data dosyasıyla bir işiniz yok rarın içindeki tüm dosyaları indirip tek bir klasöre koyup ".exe" dosyasını çalıştıracaksınız.brolar rar şifresi istiyor data dosyası, 9,5 gb indirdim bi yardım edin şifreyi bilen yok mu?
Discord sunucumuza gelip Türkçe rehberler kısmından nadianın türkçe rehberine erişip nasıl geçebileceğinizi görebilirsiniz.%49 da kaldım o tılsımı nereden bulacağım bilmiyorum bilen var mı