kennyR
Çevirmen
Ekran görüntüsü atabilme şansın var mı?Bu anahtar bulmacasının cevabı yakında bir yerde yazıyor
Ekran görüntüsü atabilme şansın var mı?Bu anahtar bulmacasının cevabı yakında bir yerde yazıyor
Bi arkaya git iskeletin oldugu yerdeki duvara bak cevap ordaBu anahtar bulmacasının cevabı yakında bir yerde yazıyor
Herhangi bir parola istemiyor. Yanlış dosyayı indirmiş ve açmaya çalışıyor olabilirsin.Oyunu yeni indirdim rar dosyasını açmak için şifre istiyor , şifre ne acaba
Android versiyonunda kendi odanızda ki dolaptan hile yapabilirsiniz. Onun haricinde Save editörden hile yapabilirsiniz.oyunda herhangi bir hile ekranı var mı
Hocam oyunun içindeki dolaptan para hilesi oluyor muAndroid versiyonunda kendi odanızda ki dolaptan hile yapabilirsiniz. Onun haricinde Save editörden hile yapabilirsiniz.
Para hilesi olmuyor ama tılsım hilesi yapıp onları satarsanız baya bir para gelir.Hocam oyunun içindeki dolaptan para hilesi oluyor mu
Yapımcının yapmış olduğu diğer bir oyun olan Lust Epidemic olabilir mi?Bu oyuna benzer oynanış a sahip bir oyun vardı kütüphanede geçiyordu ismini unuttum yağmurlu bir atmosferde
Hamam böceği aldığım yerde de akrepler duruyor yardımAlbert benden 5 tane hamam böceği istiyor ama bende 1 tane var
İki linkide kontrol ettim bir sıkıntı gözükmüyor. Sorun sizin internetinizle alakalı olabilir.Android için paketin ayrışmasında sorun oluştu diyor her iki linkte de.
Satıyorsun, satma. Görev için ayrı konuşma var, bir de satış kısmı var. Görev için konuşmaya basıp verdiğin zaman sana masaj yapıyor.Priciaya masaj yağı getiriyorum bana 10000 veriyor sonra ruh kristaline basıyorum priciaya yasemin masaj yagı getir diyo geçemedim görevi
Aynı soruyu Lust Epidemic konusu altında da sormuşsunuz. Oradan cevap verdim.Bir şey sormak istiyorum.İndirme butonunda sadece türkçe ceviri mi var yoksa oyunla birlikte mi iniyor ona göre oyunu steamdan alacagım
Aynı sıkıntı bende de oldu ne yapmak lazım sattıkSatıyorsun, satma. Görev için ayrı konuşma var, bir de satış kısmı var. Görev için konuşmaya basıp verdiğin zaman sana masaj yapıyor.