Discord adresiniz yokhocam oyun geç açılıyor biraz daha bekleyin açılmazsa discorda yazın çözüm iletirler
Discord adresiniz yok
Kurulumun tamamlanamama sebebi büyük ihtimalle anti virüsünün veya Windows Defender'ın engellemiş olmasındandır. Kapalı olduklarından emin olduktan sonra tekrar dene.oyunu indiriyorum açıyorum ama yüklenme ekranı %99 da kalıyor error failed felan yazıyor nasıl düzelteceğim ?
peki deneyeceğim teşekkür ederim. Eğer olmazsa tekrar yazacağımKurulumun tamamlanamama sebebi büyük ihtimalle anti virüsünün veya Windows Defender'ın engellemiş olmasındandır. Kapalı olduklarından emin olduktan sonra tekrar dene.
peki deneyeceğim teşekkür ederim. Eğer olmazsa tekrar yazacağım
yine olmadıKurulumun tamamlanamama sebebi büyük ihtimalle anti virüsünün veya Windows Defender'ın engellemiş olmasındandır. Kapalı olduklarından emin olduktan sonra tekrar dene.
Oyun dosyasında 'clear.exe' adında, kurulumu sıfırlamanı sağlayan bir uygulama olacak. Onu çalıştırdıktan sonra anti virüsün kapalı şekilde oyunu tekrar kurmaya çalış. Bu sefer %99'da kalmayacaktır.yine olmadı
Kristalde ne yazıyor tam olarak?Yüzde otuzdaki Clare bulmacası nasıl geçiliyor
Ayni sorun bendede oldu tekrar tekrar denedim düzelmedielcan1 kaldığınız yerden yeni kayıt dosyası yükleyin hocam
Oyunda bug olmuştur göreve başlamadan önceki saveniz varsa ordan başlayınPricia yasemin yağını veriyorum ama hala pricia ya yasemin yagini ver diyor baska bir çözümümu var yoksa bug mi olmus
burayı geçemiyorum yardım edebilecek varmı
Şu anda ana karakterin üzerinde durduğu çemberin aynısından 3 tane var mağaranın içinde. Üç kadını, o üç çembere getirmen lazım. Onlarla konuştuğun yönün tersine doğru hareket edecekler her seferinde.
Yaptim tekrar ayni göreve gelice aynı hatayi veriyorOyunda bug olmuştur göreve başlamadan önceki saveniz varsa ordan başlayın
Kristalde ne yazıyor tam nahtar bulmacasının cevabı yakında bir yerde
Bu anahtar bulmacasının cevabı yakında bir yerde yazıyorKristalde ne yazıyor tam olarak?