V
vahfuta
Kayıtlı Üye
Sordum ama hiç kimse yardımcı olmadı. Yöneticiler de pek oralı olmadı.Discord sunucusundaki #yardım-ve-hatalar kanalına yazın, yardımcı olunur.
Sordum ama hiç kimse yardımcı olmadı. Yöneticiler de pek oralı olmadı.Discord sunucusundaki #yardım-ve-hatalar kanalına yazın, yardımcı olunur.
bu görevde kaldım masaj salonuna gidiyorum ama pricia orada değil napmam lazım acabaşey bi sorum olucaktıda bEkli dosyayı görüntüle 12545
tüm haritaya bakın hocambu görevde kaldım masaj salonuna gidiyorum ama pricia orada değil napmam lazım acaba
Android linklerinde bir sorun yok. Yanlış linke girmiş olabilirsin.Oyunu android için indirmeme rağmen Windows sürümü yükleniyor yardımcı olur musunuz
şifre yok hocam .exe olan dosyayı açınindirdim de data dosyasının raf şifresi nedir
discordda sorarsanız daha hızlı çözüm alırsınızOyun çok güzel ama Pricia'ya yasemin yağını getir görevinde bir sorunla karşılaşıyorum. Oynanış videolarına baktığımda yağı kullanıyor ancak ben görevi yaptığımda videodaki gibi hareket etmek yerine para veriyor. Silip yeniden yüklemem mi gerekiyor oyunu sorun çözülsün diye.
hocam oyun geç açılıyor biraz daha bekleyin açılmazsa discorda yazın çözüm iletirlerMerhaba PC de oynuyordum oyuna giriyorum kullanıcı adı ve şifreyi giriyorum oyun yüzde 99 da kalıyor açılmıyor
Discord sayfasını nereden bulabilirim acaba.discordda sorarsanız daha hızlı çözüm alırsınız