Discord sunucumuza katılmak için tıklamanız yeterli.Diğer sorun yaşayanların yorumlarina da baktım dc den kaçıncı %de kaldıydan tekrar yükle demişler dc linkini atarmısın
Bir çatlağı kazmanız gerekiyor diye hatırlıyorum.Burda kaldım geçemiyorum
İşte bulamıyorumBir çatlağı kazmanız gerekiyor diye hatırlıyorum.
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.İşte bulamıyorum
Telefon ekranına iki parmağınla aynı anda dokunursan menü açılacaktır.Telefonda oynarken daha ilk başta envanterimi açmam için farene sağ tıkla diyor ilk başta kaldım bunun bi çözümü varmı çünkü mobil sürümünü indirdiğime eminim adminler yardım telefona faremi bağlayım?
Tam 4 saate yakındır hileyi yapmaya çalışıyorum. Artık kafayı yemek üzereyim ve pes ettim. Yani o kadar boş bir açıklamayı kim yaptı gerçekten anlamıyorum. Bence işten çıkarmayı falan düşünün onu. Kafam almadı hâlâ almıyor. Dediğin şeyleri yapiyorum. Android içine ekliyorum. Dosya kayıt açıyorum onu deniyorum. Olmadı olmayacak galiba. Umarım cevap gelirde nasıl yapacağım ile ilgili. Yoksa gerçekten bu siteyi hayatımdan çıkaracağım.
Discord sunucusundaki #yardım-ve-hatalar kanalına yazın, yardımcı olunur.Oyunu indirdim ve açtım. Kullanıcı adı ve şifreyi girince kapanıyor. Doğru ya da yanlış yazmam farketmez ne yazarsam yazayım kapanıyor. Defenders ve antivirüsü kapadım yine aynısı. İnternet bağlantımda da sorun yok.Ekli dosyayı görüntüle 12451
Lust Epidemic oyunundaki bazı karakterleri bu oyunda da görüyoruz. Bir nevi devamı ama hikayesini önceki oyunu oynamadan da anlayabilirsin.Bu oyun lust epidemic oyununun hikayesinin devamı mı. Yani lust epidemic oynamadan bunu oynasam hikayeden bir şey kaçırmış olur muyum?
İki parmağınla ekrana aynı anda tıklarsan açabilirsin.Envanteri açmak için fare ne sağ tıkla diyor ama ben telefondan oynuyorum bu envanter i nasıl açacam