Telefondan oynuyorsanız ana menüde bölüm seçici var.tekrar denedim yok aynıhata %50 kayıt dosyası varmıdır ? varsanereye atıyoruz
Evet, var.Para hilesi var mı
Ekrana çift tıklayın.Android icin indirdim fakat envateri acmak icin sag tiklayin falan diyor ne yapmam lazim
1 tane yaptım kap mı ne vardı o bitti daha yapamıyorumBurda kaldım geçemiyorum
APK dosyalarını katlanmış bir kağıt gibi düşünün, kurduğunuzda bu kağıt açılır ve daha fazla alana ihtiyaç duyar, bu yüzden APK'nın boyutu ne olursa olsun sizin bu APK'yı en az 3-5 kere kuracak bir alana daha ihtiyacınız var.Oyun telefonuma yüklenmiyor birkaç kez denedim olmadı hep hata verdi ne yapmalıyım
Haritada bulunan vazoları kırınız veya marketten satın alınız.1 tane yaptım kap mı ne vardı o bitti daha yapamıyorum
Aynısı bende de oldu eski dosyayı yükleyip tekrar yağı vermeme rağmen bişey değişmedi düzelttiysen yardım edermisinoyunda priciaya yaseminmasaj yağınıverdim inatla aynı şeyi tekrar istiyor daha da bulamıyom napıcam bilen varmı ?
Oyunu biraz geriye alıp eski dosyaların üzerine kaydede kaydede oynadım ama yine değişmedi yağı verdikten sonra da yağı ver diyo ¿Pricaya yaptığım yağı götürüyorum para fln da veriyor sonraki görev için kristala bastığımda haala pricaya masaj yağı götür diyo buga girdi galiba nasıl çözerim
Konu içinde nasıl hile yapacağınızı gösteren bir yazı mevcut.Android için eşya hilesi yapamadım yardımcı olcak varmı
Android üzerinden mi oynuyorsunuz?Oyunu biraz geriye alıp eski dosyaların üzerine kaydede kaydede oynadım ama yine değişmedi yağı verdikten sonra da yağı ver diyo ¿
EvettAndroid üzerinden mi oynuyorsunuz?
Diğer sorun yaşayanların yorumlarina da baktım dc den kaçıncı %de kaldıydan tekrar yükle demişler dc linkini atarmısınAndroid üzerinden mi oynuyorsunuz?