S
StBlow
Kayıtlı Üye
Teşekkür ederimOyunun oynanış videoları ve rehberleri internette mevcut ama Türkçe olarak bir rehber yok.
Teşekkür ederimOyunun oynanış videoları ve rehberleri internette mevcut ama Türkçe olarak bir rehber yok.
Teşekkür ederimytdan bakarak bulabilirsin
Evet, son sürüm.Linkler oyunun en güncel versiyonunu mu içeriyor steamdaki ile?
Anti-virüs ve Windows Defender kendini tekrardan aktif etmiş olabilir kontrol ediniz.oyunu oynadım kaydettim çıktım bugün tekrar girmek istedim fakat kullanıcı adı şifre yazıyorum onaylanıyor dosyalar kontrol ediliyor giriş ekranı kapanıyor daha sonra hiç bişey olmuyor yani uygulama açılmıyor neden böyle oldu bu?
Ekrana çift tıklayınız.Oyunu telefondan oynuyorum ama telefonu açmak için sağ tıkla diyor tabikide sağ tuklayamuyirum
Çift tıklamanız lazım.Androidde sağ tık nasıl yapılıyo
Oyun bugda kalmış. Bir kaç kişi daha bu bugla karşılaşmıştı.oyunda priciaya yaseminmasaj yağınıverdim inatla aynı şeyi tekrar istiyor daha da bulamıyom napıcam bilen varmı ?
Evet, oyun çıktı ve güncelleme almaya devam ediyor.bu oyunun sonunda yeni oyunu gösteriyordu. o da çıktımı zaman falan yazmışlarmiydi hatırlamıyorum
Hayır, gerekmiyor.Bu oynamak için lust epidemic'i oynamak gerekiyor mu?
tekrar denedim yok aynıhata %50 kayıt dosyası varmıdır ? varsanereye atıyoruzEski kayıt dosyanız varsa oraya dönüp tekrar deneyiniz.