Çift parmak dokunun.Yok hayır menüyü açamıyorum mobilde nasıl yapabilirim
Oyunun oynanış videoları ve rehberleri internette mevcut onlara bakabilirsiniz.mezarlık anahtar nerden temin edicem arastırdım bulamadım
Kayıt dosyasını konumuzdan alacaksınız.Ben hileyi anlamadım save dosyamı nasıl alıcam ve oraya yapıştıracam
Tam olarak kütüphanenin arka duvarında dümdüz ilerleyin siz görmeseniz bile bastığınız için oyun algılayacak ve kırabileceksiniz.Kütüphanenin arkasındaki sütunu kazma ile kır diyor ortada sütun yok.
Şifre: 684Idaho'nun şifreli notunu çözemiyorum. Klisede,mezarlıkta ve kütüphanede birşey bulamadım ?
Hayır, kalmazsınız. Sadece çok küçük bir yerde hikaye bağlantısı var.Lust Epidemic oyununu oynamazsak hikayeden geri kalır mıyız yoksa direkt bu oyunu oynayabiliyor muyuz ?
Anti-virüs ve Windows Defender kapatmanız lazım.oyun kuruluyor diyor 10 kaldı
Oyunun oynanış videoları ve rehberleri internette mevcut ama Türkçe olarak bir rehber yok.Türkçe rehber varmı acaba ? Tapınak ta tırman diyor tapınakta sadece bulmaca var malesef
ytdan bakarak bulabilirsinTürkçe rehber varmı acaba ? Tapınak ta tırman diyor tapınakta sadece bulmaca var malesef