Masaj yağını verdiğiniz halde hala masaj yağını verin mi diyor?selam pricia ya yasemin masaj yağını yaptım orda takıldım yaptım halde yeni görev yok yardım
Oyun sıkışmış durumda bir çok üyemiz bu durumu yaşamıştı. Eski kayıt dosyanıza dönüp tekrar deneyiniz.
Hayır, yapamazsanız. Türkçe yamalarımızı ayrı bir şekilde paylaşmıyoruz.ben bu oyunu steamden aldım türkçe yapabilirmiyim yetkili biri cevaplayabilirmi
Abi ben oyunu buradanda indirdim ama dosya olarak kaldı bilgisayarda masaustune atamiyorum oyuna her gir cik yaptigimda save gidiyo bide steamdekiyle buradkinin farkı var mıHayır, yapamazsanız. Türkçe yamalarımızı ayrı bir şekilde paylaşmıyoruz.
Masaüstüne niye atamıyorsunuz? Daha net bir şekilde açıklarsanız yardımcı olmaya çalışacağım. Masaüstünde klasöre çıkartmadığınız için kayıt dosyalarınız depolanmıyor.Abi ben oyunu buradanda indirdim ama dosya olarak kaldı bilgisayarda masaustune atamiyorum oyuna her gir cik yaptigimda save gidiyo bide steamdekiyle buradkinin farkı var mı
Konu içinde mevcut.hile nasıl yapılıyor
SAVE eddıtorde yukluyorum dosyaları bır yer secın dıyo nereye yuklıcem
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.258 ıtem yuklendı dıyo ama nerde anlamadım,
Eğer giriş yap tuşuna bastığınız halde bir teki alamıyorsanız; internet bağlantınızın açık olup olmadığından emin olun. Eğer bağlantınız olduğu halde bir tepki yoksa VPN kullanmayı deneyin (UrbanVPN indirip Türkiye'ye bağlanabilirsiniz tavsiyemiz budur) veya başka bir ağa bağlanın.Kullanıcı adı ve şifremi doğru girdiğim halde hatalı diyor giriş yapmıyor.
Şifremde türkçe karakter vardı önce sistemden yeni şifre oluşturdum ve giriş yaptı, teşekkürler kolay gelsin.Eğer giriş yap tuşuna bastığınız halde bir teki alamıyorsanız; internet bağlantınızın açık olup olmadığından emin olun. Eğer bağlantınız olduğu halde bir tepki yoksa VPN kullanmayı deneyin (UrbanVPN indirip Türkiye'ye bağlanabilirsiniz tavsiyemiz budur) veya başka bir ağa bağlanın.
Eğer giriş yaparken bilgileriniz doğru olduğu hatalı giriş bilgileri yazıyorsa; kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olup olmadığını kontrol edin, eğer varsa bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak değiştirin. Daha sonra giriş yapmayı deneyin.
Rica ederim iyi oyunlar.Şifremde türkçe karakter vardı önce sistemden yeni şifre oluşturdum ve giriş yaptı, teşekkürler kolay gelsin.