Lunael
Yetkili
Cevabını üstteki mesajımda verdim.Oyunun %46 sında Bu pricia ya yasemin masaj yağını getir görevinde yağı veriyorum ama görev değişmiyor hala yağı getir diyor çözümü varmı
Cevabını üstteki mesajımda verdim.Oyunun %46 sında Bu pricia ya yasemin masaj yağını getir görevinde yağı veriyorum ama görev değişmiyor hala yağı getir diyor çözümü varmı
pc den oynuyorum eski dosyama dönüp denedim ama yine aynı hatayı verdiOrada hata yaşıyor birçok kişi. Eski bir kayıt dosyanıza dönüp deneyiniz ya da android üzerinden oynuyorsanız ana menüdeki bölüm seçme yerinden kendi yüzdenize yakın olanı seçip geçiniz.
O zaman başka bir kayıt dosyası bulmanız lazım. Discord sunucumuzda tüm yüzdelerin olduğu kayıt dosyası mevcut. Kayıt dosyalarınız kanalından indirip kendi kaldığınız yüzdeye göre kurabilirsiniz.pc den oynuyorum eski dosyama dönüp denedim ama yine aynı hatayı verdi
tamam teşekkür edeyim öyle yapayımO zaman başka bir kayıt dosyası bulmanız lazım. Discord sunucumuzda tüm yüzdelerin olduğu kayıt dosyası mevcut. Kayıt dosyalarınız kanalından indirip kendi kaldığınız yüzdeye göre kurabilirsiniz.
Rica ederim.tamam teşekkür edeyim öyle yapayım
Youtube üzerinden oynanış videolarına bakabilirsiniz.Bomba yapmak için lazım olan temel kapı nerden bulabilirim
Malesef başlangıçta internet bağlantısı zorunludur. Başlangıçta internet ile giriş yaptıktan sonra internete gerek kalmıyor.Her zaman internet baglantim olmuyor oyunu indirdim fakat internet baglantim olmadigindan ötürü oynayamadim bunun bir çözümü varmi
Oyunun YouTube üzerindeki oynanış videolarına bakabilirsin ya da discord sunucumuzdaki rehbere de bakabilirsinAlbert cape vedrada kayboldu bulamıyorum. Deniz fenerinde de yok nasıl bulucam?
Bara gitmeniz lazımdı diye hatırlıyorum.Albert cape vedrada kayboldu bulamıyorum. Deniz fenerinde de yok nasıl bulucam?
Ağa hiç tılsım çıkmıyor oyun buga mı girdi anlamadım.Açıklamasında yazıyor zaten bonusu verdiği zaman tılsım çıkma olasılığı artıyor.
Hile yaptıysanız çıkmaması normal.Ağa hiç tılsım çıkmıyor oyun buga mı girdi anlamadım.
.json Adlı dosyada olması lazım.eşya adlarını nerede göreceğiz ben anlamadım, göremedim de?
Hangi platformdan oynuyorsunuz?Oyunun ilk görevinde Diana'ya kristali veremiyorum. Nasıl yapacağım?
Oyuna baştan başlayıp denediniz mi?Bilgisayardan oynuyorum.