MRainb0w
Yetkili
NLT'nin yani yapımcının yaptığı 3 oyunda birbirinden güzel.Fenasal bir şeye benziyor
NLT'nin yani yapımcının yaptığı 3 oyunda birbirinden güzel.Fenasal bir şeye benziyor
Yurtdışında yaşıyorsanız Türkiye bulunan bir VPN indirin ve oradan Türkiye'ye bağlanarak deneyin.abi biri yardımcı olsun linke tıklıyorum vpn uygulamsını kapatarak tekrar deneyin diyor
yok denedim olmuyor senin önerdiğin bir vpn var mı?Türkiye'de bile yaşıyor olsanız bu sorunla karşılaşabilirsiniz yine dediğimi yapabilirsiniz.
Urbanvpn ile türkiye'ye bağlanabilirsiniz.yok denedim olmuyor senin önerdiğin bir vpn var mı?
Maalesef bilmiyorum. Üstte mod arkadaşım önermiş ona bakabilirsiniz.yok denedim olmuyor senin önerdiğin bir vpn var mı?
Bu sorunu çoğu kişi yaşıyor. Çözüm olarak eski bir kayıt dosyanıza dönebilir ya da androidde oynuyorsanız ana menüdeki bölüm seçme yerinden kaldığınız yüzdeyi seçerek geçebilirsiniz.Arkadaşlar Pricia sahnesinde Yasemin masaj yağını verince para veriyor Sahneye geçmiyor 4.kalbi almamız gerekirken para veriyor bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen varmı?
Bu sorunu yaşayan üyelerimiz var ve tek çözümü eski kayıt dosyanıza dönmek.Arkadaşlar Pricia sahnesinde Yasemin masaj yağını verince para veriyor Sahneye geçmiyor 4.kalbi almamız gerekirken para veriyor bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen varmı?
Rica ederiz. Başka sitelerden bahsetmemeye özen gösterelim.Teşekkür ederim moderatörler süper oyun çevirmişsiniz Bir sürü oyun denemiştim en güzeli ve en kaliteli yapımlardan birisi bu bunuda çevirdiğiniz ve bizlere sunduğunuz için teşekkür ederim.
Defender ve virüs programlarını kapatıp clear exe programını yönetici olarak çalıştırınız.Treasure of Nadia Türkçe yukledim kulanici adini sifremi falan girdim ama daha sora erorr veriyor %99 bitiyor
Defender ve virüs programlarını kapatıp clear exe programını yönetici olarak çalışt
Sagol calisti
Bende de aynı sorun var sen geçebildinmi orayıOyunun %46 sında Bu pricia ya yasemin masaj yağını getir görevinde yağı veriyorum ama görev değimiyor hala yağı getir diyor çözümü varmı
Orada hata yaşıyor birçok kişi. Eski bir kayıt dosyanıza dönüp deneyiniz ya da android üzerinden oynuyorsanız ana menüdeki bölüm seçme yerinden kendi yüzdenize yakın olanı seçip geçiniz.Bende de aynı sorun var sen geçebildinmi orayı