Lunael
Yetkili
Hile kullandınız mı?yok hocam 1 saat oldu arıyorum
Hile kullandınız mı?yok hocam 1 saat oldu arıyorum
Para hilesi yapınca tılsım spawnlanması önemli ölçüde azalıyor. Tılsım hileside yapınız.evet sadece biraz para hilesi kullandım
tılsım hilesini baktım ama bulamadım bir video varsa atabilirsinizPara hilesi yapınca tılsım spawnlanması önemli ölçüde azalıyor. Tılsım hileside yapınız.
Videolu anlatım yok malesef.tılsım hilesini baktım ama bulamadım bir video varsa atabilirsiniz
teşekkürler hocamVideolu anlatım yok malesef.
PC Windows
+ R tuşuna bas. Açılan pencereye %localappdata% yaz enterla. User Data içinde Defaultfile1.rpgsave gibi adlandırılmış dosyalar senin kayıtların.
1.Link: Save Editor Online 2.Link: https://cdn.discordapp.com/attachments/821063227760574474/909485257420574730/Items.json
1.linkteki siteye buradaki kaydı yükleyin.
2.linkteki dosyayı da aynı şekilde yükleyin.
Aşağıda tüm eşya adlarını görebileceksiniz buna göre istediğiniz eşyayı eklersiniz.
Rica ederim iyi forumlar.teşekkürler hocam
hocam bir konuda daha yardım isteyeceğim janet in odasına nasıl gireceğiz bir yolunu bul diyorRica ederim iyi forumlar.
Tam hatırlamıyorum, bu yüzden oyunun YouTube üzerindeki oynanış videolarına bakabilirsin.hocam bir konuda daha yardım isteyeceğim janet in odasına nasıl gireceğiz bir yolunu bul diyor
Hile mi yaptınız?pracia ya nadir tılsım getir görevini nasıl yapıcaz full taş tılsım çıkıyor
Oyunun rehberine veya oynanış videolarına bakabilirsiniz.hocam bir konuda daha yardım isteyeceğim janet in odasına nasıl gireceğiz bir yolunu bul diyor
Hangi platformdan oynuyorsunuz?Aga save dosyası yok mu ya 30'da kaldım daha gitmiyor kap yok kürek yok çıldıracağım
Android'den oynuyorsanız ana menüde bölüm seçme var oradan yapabilirsiniz. Bilgisayarda oynuyorsanız ise Discord sunucumuzda bulunan #kayıt-dosyalarınız kanalına bakabilirsiniz.Merhabalar. oyunun % 80 save dosyası olan atabilir mi ricaetsem ? %78 de janeti n elbiselerinde buga girdi oyun devam edemiyorum...
Bu konudan indirmemiş olabilirsiniz. Oyunu indirdiğinizde direkt Türkçe olarak gelmesi lazım.Oyunu Türkçe'ye ceviremiyorum yardımcı olacak var mi
Yanlış konudan indirmişsinizdir. Bu konu üzerinden tekrar indiriniz.Oyunu Türkçe'ye ceviremiyorum yardımcı olacak var mi
Discord sunucumuzda bütün yüzdelerin atılmış olduğu kayıt dosyaları mevcut.Merhabalar. oyunun % 80 save dosyası olan atabilir mi ricaetsem ? %78 de janeti n elbiselerinde buga girdi oyun devam edemiyorum...