Lunael
Yetkili
Hayır bilgisayarda başka yolu yok malesef. Androidde oyun içinden yapabiliyorsunuz sadece.bunu save editor yerine yapmanın daha kolay bir yolu yok mu?
Hayır bilgisayarda başka yolu yok malesef. Androidde oyun içinden yapabiliyorsunuz sadece.bunu save editor yerine yapmanın daha kolay bir yolu yok mu?
Hileyi azaltmayı deneyin.Ekli dosyayı görüntüle 11664
hile yaptım ama böyle oldu nasıl düzeltirim
hangisini azaltmalıyım hepsinimi mesela nekadar yapıyım 9 tane 9 yapmıştımHileyi azaltmayı deneyin.
99999 yapmayı deneyin.hangisini azaltmalıyım hepsinimi mesela nekadar yapıyım 9 tane 9 yapmıştım
Hile indirilmiyor online site üzerinden yapılıyor.hile yi indirebiliceğim bir site var mı
Hayır, maalesef yok.bunu save editor yerine yapmanın daha kolay bir yolu yok mu?
Farklı bir rakam giriniz.Ekli dosyayı görüntüle 11664
hile yaptım ama böyle oldu nasıl düzeltirim
Hangi platformda oynuyorsunuz?hile nasıl yapılcak anlamadım yardımcı olabilir misiniz
Android'den oynuyorsanız kendi odanıza gidip küçük dolaba tıklayınız.hile nasıl yapılcak anlamadım yardımcı olabilir misiniz
pcHangi platformda oynuyorsunuz?
Windows
Üstteki yorumlarda birden fazla kez belirttik. Talimatları uygulayarak hileyi yapabilirsiniz.
İki parmağınızla ekrana aynı anda dokunacaksınız.androidde menü nasıl açılıyo
İki parmağınızla aynı anda dokunun.androidde menü nasıl açılıyo
Ormanda aramaya devam ederseniz tılsım çıkabilir.pracia ya nadir tılsım getir görevini nasıl yapıcaz full taş tılsım çıkıyor
yok hocam 1 saat oldu arıyorumOrmanda aramaya devam ederseniz tılsım çıkabilir.