Düzgün kapatmıyorsunuz demek ki. İnternetten tam olarak virüs duvarı nasıl kapatabilirsiniz diye bakabilirsiniz.Ekli dosyayı görüntüle 11656 devre dışı bırakıyorum ama hala bu çıkıyor.
yaptım sonunda sağol yardım içinDüzgün kapatmıyorsunuz demek ki. İnternetten tam olarak virüs duvarı nasıl kapatabilirsiniz diye bakabilirsiniz.
Rica ederim.yaptım sonunda sağol yardım için
Takıldığınız yerleri geçmek için Youtube'da ki oynanış videolarına bakabilir, ya da discord sunucumuzdaki oyunun rehberine bakabilirsiniz.janet ve kalia malikane havuzundayken diş fırçasını istiyor evine gidip alıyorum ama evin ön kapısından çıkamıyorum ' nadia içkisine biraz alkol isterdi ' diyor bende arka kapıdan çıkıp malikaneye gidiyorum havuza hemüst hem alt kapıdan da giriyorum ama veremiyorum diş fırçasını yardımcıolur musunuz saatlerdir takılı kaldım
youtube den baktım aynısınıyapıyorum fakat olmuyor. adam alt kapıdan girince kalia havzdan çıkmış oluyor video da ama bende olmuyor yardımcı olabilir misiniz ? discord hesabım yok malesefTakıldığınız yerleri geçmek için Youtube'da ki oynanış videolarına bakabilir, ya da discord sunucumuzdaki oyunun rehberine bakabilirsiniz.
Her şeyi yaptığınız halde olmuyorsa buga girmiş olabilir. Eski bir kaydınıza dönüp tekrar deneyin.youtube den baktım aynısınıyapıyorum fakat olmuyor. adam alt kapıdan girince kalia havzdan çıkmış oluyor video da ama bende olmuyor yardımcı olabilir misiniz ? discord hesabım yok malesef
YouTube'tan oynanış videolarını izleyip hala olmuyorsa maalesef şu an bizde yardımcı olamayız. Mod arkadaşımın dediği gibi oyun bugda kalmış olabilir eski kayıt dosyanıza dönüp tekrardan deneyebilirsiniz.youtube den baktım aynısınıyapıyorum fakat olmuyor. adam alt kapıdan girince kalia havzdan çıkmış oluyor video da ama bende olmuyor yardımcı olabilir misiniz ? discord hesabım yok malesef
Android üzerinden oynuyorsanız hile var. Ama PC'den oynuyorsanız hileyi internetten yapmanız gerekiyor.oyunda hile etkin mi?
Android'de oyun içinde hile mevcut, bilgisayarda oynuyorsanız bir site aracılığı ile hile yapıyorsunuz.oyunda hile etkin mi?
hile yi indirebiliceğim bir site var mıAndroid'de oyun içinde hile mevcut, bilgisayarda oynuyorsanız bir site aracılığı ile hile yapıyorsunuz.
PC Windowshile yi indirebiliceğim bir site var mı
İtem dosyasını belirtilen siteye kendi savenizle birlikte yükleyeceksiniz. Orada istediğiniz hileleri yaptıktan sonra kendi save dosyanızın konumuna kuracaksınız.yani senin attığın discord dosyasını kendi save me mi upload edeceğim
bunu save editor yerine yapmanın daha kolay bir yolu yok mu?İtem dosyasını belirtilen siteye kendi savenizle birlikte yükleyeceksiniz. Orada istediğiniz hileleri yaptıktan sonra kendi save dosyanızın konumuna kuracaksınız.