Treasure of Nadia Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Rpgm Android Türkçe Treasure of Nadia Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
10112
C

cara

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Böyle kalıyor yardım edin..

Ekli dosyalar

• resim_2022-07-02_212415688.png
    resim_2022-07-02_212415688.png
    34.8 KB · Görüntüleme: 9
Lunael

Lunael

Yetkili
Kredi
0$
cara defender ve virüs programlarını kapat sonra da oyunun klasöründeki clear exeyi yönetici olarak çalıştır.

L

legendfrover

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
janet ve kalia malikane havuzundayken diş fırçasını istiyor evine gidip alıyorum ama evin ön kapısından çıkamıyorum ' nadia içkisine biraz alkol isterdi ' diyor bende arka kapıdan çıkıp malikaneye gidiyorum havuza hemüst hem alt kapıdan da giriyorum ama veremiyorum diş fırçasını yardımcıolur musunuz saatlerdir takılı kaldım

Lunael

Lunael

Yetkili
Kredi
0$
janet ve kalia malikane havuzundayken diş fırçasını istiyor evine gidip alıyorum ama evin ön kapısından çıkamıyorum ' nadia içkisine biraz alkol isterdi ' diyor bende arka kapıdan çıkıp malikaneye gidiyorum havuza hemüst hem alt kapıdan da giriyorum ama veremiyorum diş fırçasını yardımcıolur musunuz saatlerdir takılı kaldım
Takıldığınız yerleri geçmek için Youtube'da ki oynanış videolarına bakabilir, ya da discord sunucumuzdaki oyunun rehberine bakabilirsiniz.

L

legendfrover

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Takıldığınız yerleri geçmek için Youtube'da ki oynanış videolarına bakabilir, ya da discord sunucumuzdaki oyunun rehberine bakabilirsiniz.
youtube den baktım aynısınıyapıyorum fakat olmuyor. adam alt kapıdan girince kalia havzdan çıkmış oluyor video da ama bende olmuyor yardımcı olabilir misiniz ? discord hesabım yok malesef

Lunael

Lunael

Yetkili
Kredi
0$
youtube den baktım aynısınıyapıyorum fakat olmuyor. adam alt kapıdan girince kalia havzdan çıkmış oluyor video da ama bende olmuyor yardımcı olabilir misiniz ? discord hesabım yok malesef
Her şeyi yaptığınız halde olmuyorsa buga girmiş olabilir. Eski bir kaydınıza dönüp tekrar deneyin.

MRainb0w

MRainb0w

Yetkili
Kredi
0$
YouTube'tan oynanış videolarını izleyip hala olmuyorsa maalesef şu an bizde yardımcı olamayız. Mod arkadaşımın dediği gibi oyun bugda kalmış olabilir eski kayıt dosyanıza dönüp tekrardan deneyebilirsiniz.

Lunael

Lunael

Yetkili
Kredi
0$
hile yi indirebiliceğim bir site var mı
PC Windows
+ R tuşuna bas. Açılan pencereye %localappdata% yaz enterla. User Data içinde Defaultfile1.rpgsave gibi adlandırılmış dosyalar senin kayıtların.
1.Link: Save Editor Online 2.Link: https://cdn.discordapp.com/attachments/821063227760574474/909485257420574730/Items.json
1.linkteki siteye buradaki kaydı yükleyin.
2.linkteki dosyayı da aynı şekilde yükleyin.
Aşağıda tüm eşya adlarını görebileceksiniz buna göre istediğiniz eşyayı eklersiniz.

dwayne23

dwayne23

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
yani senin attığın discord dosyasını kendi save me mi upload edeceğim

dwayne23

dwayne23

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
İtem dosyasını belirtilen siteye kendi savenizle birlikte yükleyeceksiniz. Orada istediğiniz hileleri yaptıktan sonra kendi save dosyanızın konumuna kuracaksınız.
bunu save editor yerine yapmanın daha kolay bir yolu yok mu?

Üst Alt