Pedro
Kayıtlı Üye
Oyunda telefonuna geçmek için farenin sağ tuşuna bas diyor,ama mobilden giriyorum,nasıl yapabilirimBiraz daha detaylı söyler misiniz?
Oyunda telefonuna geçmek için farenin sağ tuşuna bas diyor,ama mobilden giriyorum,nasıl yapabilirimBiraz daha detaylı söyler misiniz?
Evet hem Türkçe hem de final.
Google drive harici linkleri kontrol ettim herhangi bir hata mevcut değil.Merhaba hocam. Final ve Türkçe olduğunu belirtmişsiniz. Yalnız linkler hata veriyor. Kontrol etmeniz mümkün mü size zahmet?
Ayrıca muhtemelen google drive linkine bakıyorsunuz. Google drive linklerimizde genel bir sorun var, alternatiflerden indirmeyi deneyiniz.Merhaba hocam. Final ve Türkçe olduğunu belirtmişsiniz. Yalnız linkler hata veriyor. Kontrol etmeniz mümkün mü size zahmet?
Linklerde bir problem yok. Farklı bir tarayıcıya geçip deneyebilirsiniz.Merhaba hocam. Final ve Türkçe olduğunu belirtmişsiniz. Yalnız linkler hata veriyor. Kontrol etmeniz mümkün mü size zahmet?
Aleovera bulma gorevi verdi fakat bir türlü bulamadım yardımcı olurmusun admin
Derin ormanda çıkıyordu diye hatırlıyorum.Aleovera bulma gorevi verdi fakat bir türlü bulamadım yardımcı olurmusun admin
PC Windows + R tuşuna bas. Açılan pencereye %localappdata% yaz enterla. User Data içinde Defaultfile1.rpgsave gibi adlandırılmış dosyalar senin kayıtların. Android Android/Data/treasureofnadia.adultoyunceviri.com/files/save içinden kaydınızı alın. 1.Link: Save Editor Online 2.Link: https://cdn.discordapp.com/attachments/821063227760574474/909485257420574730/Items.json 1.linkteki siteye buradaki kaydı yükleyin. 2.linkteki dosyayı da aynı şekilde yükleyin. Aşağıda tüm eşya adlarını görebileceksiniz buna göre istediğiniz eşyayı eklersinizoyun için pcde hile nasıl yapılıyor detaylı anlatırmısınız dosyaları değiştirirken mesela para nerden ekleyeceğim *
1.Link: Save Editor Online 2.Link: https://cdn.discordapp.com/attachments/821063227760574474/909485257420574730/Items.json 1.linkteki siteye buradaki kaydı yükleyin. 2.linkteki dosyayı da aynı şekilde yükleyin. Aşağıda tüm eşya adlarını görebileceksiniz buna göre istediğiniz eşyayı eklersiniz.itemleri nerden ekleyeceğim yani hangi değişkeni arttırdığımda item artıyor onu bulamadım
.json Uzantılı dosyadan ekleyecekseniz.itemleri nerden ekleyeceğim yani hangi değişkeni arttırdığımda item artıyor onu bulamadım
VPN açıksa kapatınız ya da farklı bir tarayıcıdan deneyiniz.Oyunu mobilden indiremiyorum sürekli reklam çıkıyor 40 50 tane reklam kapattım 3 alternatif indirme seçeneğinde de aynısı oldu biri yardımcı olabilir mi
VPN açıksa kapatınız ya da farklı bir tarayıcıdan deneyiniz.
• Linke tıklayın.
• 5 saniye bekleyin.
• Linke git butonuna tıklayın. (harici açılan sayfaları kapatın)
• Tekrar butona basın.
Denedim dediklerinizi olmadıVPN açıksa kapatınız ya da farklı bir tarayıcıdan deneyiniz.
• Linke tıklayın.
• 5 saniye bekleyin.
• Linke git butonuna tıklayın. (harici açılan sayfaları kapatın)
• Tekrar butona basın.
Linki geçmeye çalışırken bildirim izni ver diye bir ekran geldi mi?Denedim dediklerinizi olmadı