P
polatefe38
Kayıtlı Üye
1 kere geldi izin ver dedim sonraki sayfayi yuklemediLinki geçmeye çalışırken bildirim izni ver diye bir ekran geldi mi?
1 kere geldi izin ver dedim sonraki sayfayi yuklemediLinki geçmeye çalışırken bildirim izni ver diye bir ekran geldi mi?
Linklerde bir sıkıntı yok. Discord sunucumuzun yardım kanalında link geçmek için videolu anlatım mevcut.Linkler hala calisiyormu
Linkleri kontrol ettim bir sıkıntı yok. İnternetinizde bir sorun varsa ondan giremiyor olabilirsiniz. Başka bir internetten deneyiniz.Bi sıkıntı var daha once oyun indirmistim bu siteden aynı seyleri yapiyorum cikmiyor indirme linki
Farklı bir tarayıcıdan deneyiniz.Bi sıkıntı var daha once oyun indirmistim bu siteden aynı seyleri yapiyorum cikmiyor indirme linki
684'ü dener misin?kasanın şifresi nedir görevleri bir türlü yapamadım
Oyun final damgası yediği için güncellenme ihtimali çok düşük.Oyuna lovense ile anlasma yaptiklari icin bir guncelleme gelmis buraya nezaman gelir acaba
Anladim teşekkürlerOyun final damgası yediği için güncellenme ihtimali çok düşük.
Rica ederim.Anladim teşekkürler
Kayıt dosyanıza geri dönüp tekrar deneyiniz.Oyunda bir sıkıntı var pricia ya masaj yağını getir diyor götürüyorum 10000 para veriyor görevi tamamlandı saymıyor problem ne kaç kere denedim
Bir kaç kere denedim olmadı.Kayıt dosyanıza geri dönüp tekrar deneyiniz.
Youtube'da ki oynanış videolarına bakabilir ya da discord sunucumuzdaki oyunun rehberine bakabilirsin.nehrin kenarındaki gizlenmiş işçilik parşömeni bulamadım