Lunael
Yetkili
Hayır değil. O görevler eksta şeylerin kilidini açmak için var. Onları da youtubedan izleyerek yapabilirsiniz.Arkadaşlar tapinaktaki mini oyunlari yapmak hikaye bütünlüğü için zorunlumu
Hayır değil. O görevler eksta şeylerin kilidini açmak için var. Onları da youtubedan izleyerek yapabilirsiniz.Arkadaşlar tapinaktaki mini oyunlari yapmak hikaye bütünlüğü için zorunlumu
2 parmağınızla ekrana aynı anda dokunun.Androidte nasıl telefon açılıyor
Görevin ekran fotoğrafını atar mısın?Kilise gorevi verdi fakat kiliseye gittiğimde bi bok ollmuyor yardimci olurmusun admin
Oyunu %100'lemek istiyorsanız zorunlu değil. Onları ekstra içerik olarak düşünebilirsiniz.Arkadaşlar tapinaktaki mini oyunlari yapmak hikaye bütünlüğü için zorunlumu
Görevin tanımını biraz daha açarsanız yardımcı olabiliriz.Kilise gorevi verdi fakat kiliseye gittiğimde bi bok ollmuyor yardimci olurmusun admin
PCwindows üzerinden hile yapmakta zorlanıyorum save editore yükledim sonrasını yapamıyorum yardımcı olur musunuz
Evet hem Türkçe hem de final.Oyun şuan Türkçe mi?
Oyunun hangi kategoride bulunduğuna bakarak Türkçe mi, yapay zeka mı veya İngilizce mi olduğunu anlayabilirsiniz.Oyun şuan Türkçe mi?
Burada yeniyim henüz gözümden kaçmış.Oyunun hangi kategoride bulunduğuna bakarak Türkçe mi, yapay zeka mı veya İngilizce mi olduğunu anlayabilirsiniz.
Defender ve virüs programlarınızı kapatıp oyunun klasörü içindeki Clear Exe programını yönetici olarak çalıştırınız.script main hatası alıyorum %99 da kalıyor sebebi ne olabilir acaba
Sadece Windows Defender değil kullandığınız diğer anti-virüs programları varsa onları da kapatmanız lazım.script main hatası alıyorum %99 da kalıyor sebebi ne olabilir acaba
Biraz daha detaylı söyler misiniz?Mobilden nasıl fare görevlerini yapicam