Teşekkür ederimErkooo iki parmağınla ekrana aynı anda dokun.
Rica ederim.Teşekkür ederim
Hala aynı hatayı alıyor musunuz?Oyunda bir sıkıntı var pricia ya masaj yağını getir diyor götürüyorum 10000 para veriyor görevi tamamlandı saymıyor problem ne kaç kere denedim
Nehir kenarına gittiğinizde direkt görünüyor olması lazım.nehrin kenarındaki gizlenmiş işçilik parşömeni bulamadım
Evet malesef geçemiyorum orayıHala aynı hatayı alıyor musunuz?
Hangi platformdan oynuyordunuz?Evet malesef geçemiyorum orayı
Nasıl çözeceğim bilmiyorum o kadar oynadım %45 lerde felan pHala aynı hatayı alıyor musunuz?
Android platformunda oynuyorsanız ana menüde bölüm seçme yerinden kaldığınız yüzdeyi seçerek devam edebilirsiniz.%45 de olan kayıt dosyası bulabilir miyim?
Rica ederim.Öyle mi tamamdır teşekkür ederim.
Kayıt dosyası indirerek veya ana menüden % seçerek.Nasıl çözeceğim bilmiyorum o kadar oynadım %45 lerde felan p
Oyun
Aynı sorun bende de var kayıt dosyasına geri döndüğümde de olmuyor. %47 de kaldıOyunda bir sıkıntı var pricia ya masaj yağını getir diyor götürüyorum 10000 para veriyor görevi tamamlandı saymıyor problem ne kaç kere denedim
Başka bir kayıt dosyası seçer ya da atarsanız bu sorunu yaşamazsınız.Aynı sorun bende de var kayıt dosyasına geri döndüğümde de olmuyor. %47 de kaldı
Kaldığınız yere yakın kayıt dosyanız var ise oraya dönüp tekrardan deneyiniz.Aynı sorun bende de var kayıt dosyasına geri döndüğümde de olmuyor. %47 de kaldı
Youtube'da oynanış videoları mevcut. Tapınak görevlerini izleyerek yapabilirsiniz.Oyunu yüzde yüz yapmamizi sağlayacak bi rehber fln varmı ağalar %79 da kaldim