CumaLee
Yazılımcı
Bu siteye girerken kullandığınız kullanıcı adınızı ve şifrenizi oraya yazarsanız giriş yapabilirsiniz.Oyun açıldığında şifre istiyor bunun çözümünü bulabilen var mı ? (adult oyun çeviri ıd şifresi değil, oyun şifrelenmiş)
Bu siteye girerken kullandığınız kullanıcı adınızı ve şifrenizi oraya yazarsanız giriş yapabilirsiniz.Oyun açıldığında şifre istiyor bunun çözümünü bulabilen var mı ? (adult oyun çeviri ıd şifresi değil, oyun şifrelenmiş)
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzda hatalar kanalına yazarsanız yetkili daha iyi yardımcı olur.Oyuna başlarken arkaplanda görseller yok ve oyun ilerlemiyor
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Oyun başlangıcı blahblah diye bir yerde kalıyor, ilerlemiyor.
Dostum çözümünü şu şekilde buldum :Oyuna başladığımda blah blah dediği yerde kalıyor neden bilen varmı
Kullanıcı adınızı ve şifrenizi girdikten sonra oyuna giriş yapabilirsiniz.oyuna girdiğimde şifre istiyor şifre nedir
onları sormuyor başka şifre soruyorKullanıcı adınızı ve şifrenizi girdikten sonra oyuna giriş yapabilirsiniz.
Doğru dosyaları indirdiğinize emin misiniz?onları sormuyor başka şifre soruyor
Sorduğun şifre yetişkinlere yönelik koruma şifresi olabilir, bu şifreyi kendin belirlemiştin.onları sormuyor başka şifre soruyor
Sorduğun şifre yetişkinlere yönelik koruma şifresi olabilir, bu şifreyi kendin belirlemiştin.
teşekkürlerDoğru dosyaları indirdiğinize emin misiniz?
Bilgisayarınıza Microsoft'un sitesinden "Microsoft Visual C++ 2015" indirip kurup tekrar deneyiniz.oyunun basında blablalblablabllabalb yazan yerde kaldım ılerlemıyor