MRainb0w
Yetkili
Cloud'da problem yok, GDrive'da genel olarak sıkıntı var.cloud linki çalışmıyor ve drive linkinde de erişim istiyor
Cloud'da problem yok, GDrive'da genel olarak sıkıntı var.cloud linki çalışmıyor ve drive linkinde de erişim istiyor
Kendi odana gelip tv ye tıklıyorsun.10. günde evde kendimizi nasıl rahatlatıyoruz acaba
Oyunun internette rehberi olabilir ona bakabilirsiniz veya Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.arkadaşlat bu timestamps ta johnun evine gidip üniformayı nasıl alıyoruz
discordda sordum discordtaki arkadaşlar buraya yönlendirdiOyunun internette rehberi olabilir ona bakabilirsiniz veya Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.
Genelde buradan hızlı cevap almanız mümkün olmuyor. Discord en hızlı cevap alabileceğiniz yer. Siz bir daha yazın bilenler cevap verecektir.discordda sordum discordtaki arkadaşlar buraya yönlendirdi
Maalesef şu an Mega'nın indirme linki yok. IDM veya FDM kullanabilirsiniz.İyi günler Oyunun Mega indirme Linki yok mu acaba Cloud çok yavaş indiriyor Gdrive linki kırık zaten.? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Hatayı bildiriyorum siz şimdilik cloud linkini kullanın.Link bozuk.
GDrive'da genel bir sıkıntı var şu anlık sadece Cloud linkini kullanabilrisniz.Admin drive linki kırık yeniler misiniz ?
Geleceğe Dönüş filminden uyarlama olduğu için aslında zaman yolculuğu ana konusu, olmazsa olmazı yani oyunun.Saçma sapan zaman yolculukları falan olmasa konusu fena değil genel olarak sarmadı beni bir de inek velede ayar oldum tek yumrukla taş devrine yollarım
GDrive linklerinde genel olarak problem var farklı bir alternatif deneyiniz.gddrive link bozuk