bende de aynıAynen Bende ismim yazıpta oyuna başlayınca bembeyaz ekranda konuşmalar geliyor ve anne ve kızıının kavga ettiğini göyeldiği yerde kalıyor. ilerlemiyor. Görüntü gelmiyor. Lütfen bilen birisi yardımcı olabilir mi?Ekli dosyayı görüntüle 6174
Aynen Bende ismim yazıpta oyuna başlayınca bembeyaz ekranda konuşmalar geliyor ve anne ve kızıının kavga ettiğini göyeldiği yerde kalıyor. ilerlemiyor. Görüntü gelmiyor. Lütfen bilen birisi yardımcı olabilir mi?Ekli dosyayı görüntüle 6174
Bilgisayarınıza " Microsoft Visual C++ 2015 Redistributable Update 3 RC " indirip kurmanız gerekiyor. Bu bağlantıyı kullanarak indirebilirsiniz.oyuna başladığında blablabla dan sonra beyaz ekran da kalıyor ses var görüntü yok
deniyorum sağolunBilgisayarınıza " Microsoft Visual C++ 2015 Redistributable Update 3 RC " indirip kurmanız gerekiyor. Bu bağlantıyı kullanarak indirebilirsiniz.
Rica ederim.deniyorum sağolun
Çok Teşekkürler, işe yaradı. Şuan normal çalışıyor ve görüntüler geldi.Bilgisayarınıza " Microsoft Visual C++ 2015 Redistributable Update 3 RC " indirip kurmanız gerekiyor. Bu bağlantıyı kullanarak indirebilirsiniz.
Rica ederim, iyi oyunlar.Çok Teşekkürler, işe yaradı. Şuan normal çalışıyor ve görüntüler geldi.
Başlangıç ekranında sağ taraftaki Türk bayrağını seçmen gerekiyor.oyunu açtım lakin dili türkçeye alamadım bilmediğim nasıl halledebilirim
Hayır oyunda hile yok.oyun içi hile var mı
teşekkür ederimHayır oyunda hile yok.
Rica ederim.teşekkür ederim
Evdeki çıkış kapısının önünde, yerde bir kart var. Onu aldıktan sonra otel açılıyor.Oyunda üçüncü gün sanırım gaz ile olan sahneden sonra ipuçlarını ara diyor (youtube dan baktım haritada hotel sanırım açılması gerekiyor ama sol üst kısımda açılması gereken yerde işaret çıkmıyor) bu kısmı geçemedim nasıl düzeltebilirim.
Teşekkür ederim yardımın içinEvdeki çıkış kapısının önünde, yerde bir kart var. Onu aldıktan sonra otel açılıyor.