nasıl yaptınÇok şükür giriş oldu...
Yazarken şifre gözükmüyor. Sen gözükmese bile yazıp giriş yapmayı dene.ben login kısmında şifremi yazamıyorum izin vermiyo yazmama
this application was unable to load a required virtual machine component unityplayer.ddl hatasını nasıl çözeriz
Oyunda türk bayrağına basarsanız Türkçe olacaktır.Bu oyunun türkçe olduğuna emin miyiz ? bende değil
vc_redist.x64.exe yi 3-4 kere kurdum yine beyaz ekran hatası verdi sildim en baştan indirdim kurdum yine olmadı.
Hayır ilk oyunu da indirmen lazım. Buradaki oyunun içinde ilk oyun yok.ilk oyunu indirmeden direk bunu indirsem kayıt falan önemli değil direk sezon 1 ve 2 yi oynayabilirmiyim
teşekkür ederim şimdiden elinize emeğinize sağlıkHayır ilk oyunu da indirmen lazım. Buradaki oyunun içinde ilk oyun yok.
Rica ederim.teşekkür ederim şimdiden elinize emeğinize sağlık
Bilgisayarda duruyorsa oyun otomatik olarak algılıyor. Ama eski kayıt olmadan da aynı yerden devam edebilirsin. İlla kayda ihtiyacın yok yani.1.sezonun save i buna aktarma gibi bişey varmı?
sistem belirtilen yolu bulamıyor diye bir hata alıyorum giriş yapamıyorum? yardımcı olabilecek var mı ?