P
pablo_escobar
Kayıtlı Üye
giriş yaptım dosya doğrulamanın ortasında hata veriyorYazarken şifre gözükmüyor. Sen görmese bile yazıp giriş yapmayı dene.
giriş yaptım dosya doğrulamanın ortasında hata veriyorYazarken şifre gözükmüyor. Sen görmese bile yazıp giriş yapmayı dene.
Ne hatası veriyor.giriş yaptım dosya doğrulamanın ortasında hata veriyor
sanallaştırma başlatılıyor dedikten bir saniye sonra dosya yolu bulunamadı fln diyoNe hatası veriyor.
İndirdiğin Rar dosyasının içindeki "data.bin" adlı bin dosyası ve "AOC-Login" adlı uygulamayı aynı yere çıkarman gerekiyor. Aynı yere çıkarmadığın için öyle bir hata veriyor olabilir.sanallaştırma başlatılıyor dedikten bir saniye sonra dosya yolu bulunamadı fln diyo
Hayır oyunun Android sürümü mevcut değil.Bir ara android link falan mı vardı ? Yorumlarda bi android uzantı mevzusu dönüyorda
aynı yerde ama hala sistem belirtilen yolu bulamadı diyor bu sistem kötü olmuş eski sistem kalsaydı keşkeİndirdiğin Rar dosyasının içindeki "data.bin" adlı bin dosyası ve "AOC-Login" adlı uygulamayı aynı yere çıkarman gerekiyor. Aynı yere çıkarmadığın için öyle bir hata veriyor olabilir.
Başka bir fikrim yok maalesef. Discord sunucumuza katılarak aldığın hatayı orada da söylersen iyi olur.aynı yerde ama hala sistem belirtilen yolu bulamadı diyor bu sistem kötü olmuş eski sistem kalsaydı keşke
önceki seriyi oynaman lazım https://adultoyunceviri.com/konular/timestamps-unconditional-love.342/ anlayamazsın o yüzden ...beyler bişey soruıcam şimdi bu çocuk geçmişte neden tanınıyor veya bu milf karılar düşüncelere daldıkları zaman '' aynı bu çocuk gibi lisede böyle biri vardı aniden kayboldu ''mu ne diyorlar ya bu çocuğun muhabbeti ne yani yaşlanmıyor mu ?? başka benliği zamanda geriye sıçradığı için mi tanınıyor ?? yoksa çocuk geçmişten geleceğe veya gelecekten geçmişe felan gitmiş olabilir mi olayı ne ?
Yetkililere bildirildi bir en kısa zamanda düzelecektir.oyuna giriş yapıyorum ama sistem belirlenen yolu bulamıyor hatası veriyor giremiyorum. komut pencereli ile giriş şeyi çok kötü
Oyunu açamadım ya eskisi gibi olsa daha iyi olur bir sürü hata çıkıyor
3 tanesi öğretmenler odasında, 2 tanesi sınıflarda, 1 tanesi erkekler tuvaletinde.çıldırıcam kitapları bulamıyorum 5 nbi buldum 1 i kaldı yok bulmadım
yerlerini bilen söyleyebilir mi