Jupiter
Doğasever
Bu konudaki Türkçeye çevrilmiş hali. Diğer konudaki ise sadece İngilizce.2 tane, 2.sezon Timestamps, Lost Love oyunu var farklı mı ikisi yoksa 2 kere mi yüklendi?
Bu konudaki Türkçeye çevrilmiş hali. Diğer konudaki ise sadece İngilizce.2 tane, 2.sezon Timestamps, Lost Love oyunu var farklı mı ikisi yoksa 2 kere mi yüklendi?
Onu fark etmemiştim teşekkürler. Ve dediğinizden erken geldi güncelleme güzel olduBu konudaki Türkçeye çevrilmiş hali. Diğer konudaki ise sadece İngilizce.
Rica ederim.Onu fark etmemiştim teşekkürler. Ve dediğinizden erken geldi güncelleme güzel oldu
Güncelleme hakkında herhangi bir tarih var mıEkli dosyayı görüntüle 2366
GENEL BAKIŞ
Oyunun ikinci bölümü. Şehvetli arzuları korkunç hatalar yapmasına sebep olan bir üniversite öğrencisi olarak oynuyorsun. Neyse ki en yakın zamanı manipüle etmenin bir yolunu buldu.. Geriye dönüp hatalarından bazılarını düzeltme şansın bulunuyor. Hayatını daha iyi bir hale getirmek için geçmişteki bazı hataları düzeltebilecek misin yoksa daha da mı kötüleşecek.. Arzu ettiğin her şeyi yapabilmek için yeni seçimler yapıp, yeni yollar izleyebilirsin ya da her şeyi batırabilirsin.. Tek iyi şey ise şu ki, zaman senin tarafında.. İzlenecek çok yol var...
Paylaşılan Tarih: 23.08.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: R3 PE (Sezon 2)
Platformlar: Windows
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce, Rusça, İtalyanca
Oyun Boyutu PC: 1.71 GB
Oyun Konuları
3DCG, Animated, Male Protagonist, Big Tits, Group Sex, Humor, Masturbation, MILF, Oral Sex, Sci-Fi, Teasing, Handjob, Smoking, Slave, BDSM, Anal sex
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Timestamps Sezon 2 oyununu çalıştırın.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
Bu içeriği görebilmek için Beta üyeliğiniz veya Destekçi Plus üyeliğinizin olması gerekir.-Bu içeriği görebilmek için Beta üyeliğiniz veya Destekçi Plus üyeliğinizin olması gerekir.-Bu içeriği görebilmek için Beta üyeliğiniz veya Destekçi Plus üyeliğinizin olması gerekir.
BEYAZ/SİYAH EKRAN DÜZELTME YAMASI
Bu içeriği görebilmek için Beta üyeliğiniz veya Destekçi Plus üyeliğinizin olması gerekir.
Not: Bu oyunun Android versiyonu, oyun motorunun uyumsuz olması nedeni ile yapılamamaktadır.
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 2367 Ekli dosyayı görüntüle 2368 Ekli dosyayı görüntüle 2369 Ekli dosyayı görüntüle 2370 Ekli dosyayı görüntüle 2371
Link yönlendirme sitesinde sorun var.linkler çalışmıyor mu ?
Konunun başında bulunan indirme butonları kısmındaki " BEYAZ/SİYAH EKRAN DÜZELTME YAMASI " linkine giderek "Microsoft Visual C++ 2015 Redistributable Update 3 RC" indirip kurman gerekiyor.Beyler geçen pcye indirdim oyunu açarken kullanıcı adı ve şifre sormuyor ama oyuna başlarken başta blablabla diye bir yer çıkıyor orda kalıyor bilen var mı?
Link yönlendirme sitesindeki sorun giderilmiş.linkler çalışmıyor mu ?
güncelleme gelince kaldığımız yerden devam edebilicez değil miBelli bir tarih yok. Aşağıdaki yapımcının 16 Eylül tarihinde paylaştığı güncelleme ilerlemesine bakabilirsin.Ekli dosyayı görüntüle 2997
Evet devam edebilirsin.güncelleme gelince kaldığımız yerden devam edebilicez değil mi
jüpi su ankı ne kadar uzunlugu 2.sezonunEvet devam edebilirsin.
Oynanış süresini hesaplamadım. O yüzden bilmiyorum.jüpi su ankı ne kadar uzunlugu 2.sezonun
guncelleme almaya devam ediyo dimiOynanış süresini hesaplamadım. O yüzden bilmiyorum.
Evet güncelleme gelmeye devam ediyor.guncelleme almaya devam ediyo dimi
tamam sağol jüpiEvet güncelleme gelmeye devam ediyor.
Rica ederim.tamam sağol jüpi
oyuna girince türk bayrağı olması lazım ona tıklaoyunu indirdim ama türkçe değil. options seçeneklerine baktım ordada bişe bulamadım