Apk dosyasının içeriğini değiştiremezsinBunu ingilizce android olarak indirsek Türkçe sini atamazmısınız geri nasıl dosyaya atılacağını gosterseniz
Apk dosyasının içeriğini değiştiremezsinBunu ingilizce android olarak indirsek Türkçe sini atamazmısınız geri nasıl dosyaya atılacağını gosterseniz
Apk dosyasının içeriğini değiştiremezsin
Oyun Beta sürecinde olduğu için "Destekçi Plus" ya da "Timestamps, Lost Love SEZON 2 Türkçe Beta" satın almadığın sürece oyuna giriş yapamazsın. Eğer satın almak istemiyorsan bir süre oyunun Beta sürecinden çıkmasını beklemen gerekiyor.Kullanıcı adı veya şifre hatası veriyor. yanlış yazmadığıma eminim . Nedir bu problem bilen varmı ? Nasıl çözebilirim.
Oyun Beta sürecinde yani "Destekçi Plus" ya da "Timestamps, Lost Love SEZON 2 Türkçe Beta" satın almadan şu anda oyuna giriş yapıp oynayamazsın.Ücretli mi
Android telefon samsung galaxy a50 64 gb olan yer sorunum yok ama kurulmuyorKardeş buradauyelik aldim indiriyorum 7 dosya çıkıyor çıkart yapiyorum ekrana simgesi geliyor bembeyaz şekilde yokluyorum hic bir şekilde oyuna girmiyor izin verildi oyun bilgileri surumu yazıyor kuramıyorum herhangi bir oyunu apk dosya vs direk kurmuyor yani mega icloud vs var onlardan indirince böyle yapıyor direk indiği gibi kurmuyor ne yapmam lazim herhangi bir oyun icin fark etmiyor mobil sürümü olanları indiriyorum ?
Mobil sürümleri rar olarak iniyorsa dosya uzantısını .apk olarak değiştir, tıkla kur.Kardeş buradauyelik aldim indiriyorum 7 dosya çıkıyor çıkart yapiyorum ekrana simgesi geliyor bembeyaz şekilde yokluyorum hic bir şekilde oyuna girmiyor izin verildi oyun bilgileri surumu yazıyor kuramıyorum herhangi bir oyunu apk dosya vs direk kurmuyor yani mega icloud vs var onlardan indirince böyle yapıyor direk indiği gibi kurmuyor ne yapmam lazim herhangi bir oyun icin fark etmiyor mobil sürümü olanları indiriyorum ?
Bu oyun için diyorsan zaten Android desteklemiyor bu oyunu.Ilk kurarken tablo gibi bise geliyor aynen rar kuruyor galiba onun ayarını nasıl yapmam gerekiyor tablo gelince orada duzeltiliyormu yoksa telefondan başka bir ayar mi yapmak gerekiyor
Ben her zaman Cloud'dan indiriyorum fakat böyle sorunlar yaşamıyorum nedense. Dediğim gibi eğer RAR olarak iniyorsa onu .apk olarak değiştirdikten sonra tıklayıp kurman yeterli.Herhangi bir oyun düşün ama mobil indirildiğini orada 3 seçenek veriyor veya fazla mega zippy indirme linkte herhangi birinden indirdiğimi dusun
Özel mesaj yoluyla iletiyorumTamamdir başkan suan apk yaptim colour hep indiriyorum sagol başkan teşekkkür ettim allah sana kolaylık versin ama gözde oyunlarından bana bir liste at ta hepsini oynayayım sana zahmet sikilmayacagimiz oyunlar bir liste varsa paylaşırsak sevinirim